Ξέσπασε on air ο Κουτσογιαννόπουλος – Πώς αντέδρασε η Μενεγάκη

Η συζήτηση στο πλατό της Ελένης που προκάλεσε εκνευρισμό

Ξέσπασε on air ο Κουτσογιαννόπουλος – Πώς αντέδρασε η Μενεγάκη

​Σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα προέβη το μεσημέρι της Δευτέρας ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, με αφορμή το θέμα που συζητούσαν στην εκπομπή «Ελένη»!

Η εκπομπή ασχολήθηκε με τα επερχόμενα φορολογικά μέτρα και, δη, τις αυξήσεις στους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ, με τους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη να επισημαίνουν πως η «λυπητερή» θα έρθει μετά τις διακοπές του Πάσχα, αλλά και να κάνουν χιούμορ για να ελαφρύνουν το κλίμα.

Όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας πέρασε στο επόμενο θέμα και ενώ είχαν «πέσει» τα σχετικά πλάνα, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ξέσπασε: «πήγαινε με όπου θέλεις εκτός από αυτή τη χώρα που βαρέθηκα και κουράστηκα να πληρώνω τη χρεοκοπία των άλλων. Εγώ κι εσύ και ο άλλος και ο παράλλος!».

«Σε παρακολουθώ τόση ώρα που δεν μιλάς και φορτώνεις. Άσχετα από το ότι προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμ�� με χιούμορ, τι να κάνουμε; Να βγαίνουμε και να λέμε αυτά που λέμε μέσα στο σπίτι μας; Δε γίνεται… Τι να λέμε αυτά που λένε όλοι; Τα λέμε κι εμείς στο σπίτι μας! Αφού δεν μπορεί να αλλάξει το πράγμα το βλέπουμε», απάντησε στο συνεργάτη και φίλο της η Ελένη Μενεγάκη, εμφανώς σαστισμένη από την ασυνήθιστη αντίδρασή του.

Απαντώντας, ο Θοδωρής ανέφερε: «δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως σε αυτή την ηλικία θα θεωρούμαι τόσο προνομιούχος, ενώ δεν είμαι. Δεν είμαι! Αλλά, τόσο πολύ; Τόσο πολύ;».

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top