ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φωτογραφίζεται με τον αδερφό του!

Τι λένε για τη σχέση τους

Για τα παιδικά τους χρόνια, αλλά και τα δέκα χρόνια που έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλον, μιλούν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο αδερφός του, Δημήτρης, στην πρώτη κοινή τους φωτογράφηση!

Όπως έχει γράψει το star.gr, ο Δημήτρης Μπογδάνος είναι τέσσερα χρόνια μικρότερος από το δημοσιογράφο και ασχολείται με τη σκηνοθεσία. Έγινε γνωστός το 2008 από τη σειρά «Το κλειδί του Παραδείσου» όπου υποδύονταν το Ντίνο, ενώ έχει δουλέψει ως σκηνοθέτης στα έργα «Το Πέρασμα», «The Fever» και «El Greco».

«Μεγαλώσαμε σε μια φυσιολογική αδερφική σχέση. Τσακωθήκαμε, αγαπηθήκαμε, προστατέψαμε ο ένας τον άλλον. Απέναντι στους έξω ήμασταν πάντα ενωμένοι. Είχαμε μια φυσιολογική και πολύ αγαπησιάρικη παιδική ηλικία», λέει, στο περιοδικό «Hello», ο Κωνσταντίνος.

BOGDANOS1.jpg

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογρά��ος, για περίπου δέκα χρόνια δεν έμειναν στο ίδιο μέρος, με το σκηνοθέτη να εξηγεί: «μετά την εφηβεία ζήσαμε μακριά ο ένας από τον άλλον. Εγώ έφυγα για το πρώτο μου πτυχίο, ενώ ο Κωνσταντίνος έμεινε εδώ. Μετά, έφυγε ο Κωνσταντίνος και γύρισα εγώ. Κι όταν επέστρεψε εκείνος, έφυγα ξανά εγώ. Έτσι, δεν καταφέραμε να συντονιστούμε».

«Η συγκατοίκηση ήταν δύσκολη και για τους δύο. Ο Δημήτρης είναι πολύ τακτικός. Εγώ, πάλι, είμαι ακατάστατος. Όταν φάω, μπορεί ν’ αφήσω το πιάτο και να το πλύνω το πρωί. Ο Δημήτρης δεν μπορεί να βλέπει ένα πιάτο πάνω στο τραπέζι μπροστά στην τηλεόραση. Εγώ θα μπω στο σπίτι, θα βγάλω το σακάκι μου και θα το πετάξω στον καναπέ. Ο Δημήτρης θα το βάλει στην κρεμάστρα και στη θέση του», εξομολογείται ο Κωνσταντίνος, πο��, για τις ανάγκες της φωτογράφησης, βρέθηκε στο σπίτι του αδερφού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέες φωτογραφίες από το καυτό διήμερο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της μελαχρινής καλλονής

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top