«9 Μήνες»: Η Μαρίνα βλέπει έκπληκτη μπροστά της την Κάτια

Τι θα γίνει σήμερα, στις 17:50, στη σειρά του Star

«9 Μήνες»: Η Μαρίνα βλέπει έκπληκτη μπροστά της την Κάτια

Νέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως οι έρευνες στους «9 Μήνες», όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star, που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:50.

Η Έλσα περιπλανιέται στους δρόμους, όταν βλέπει αναρτημένα τα περιοδικά με τα εξώφυλλα της Κρίστης και της τηλεφωνεί. Ένας σπαρακτικός αποχαιρετισμός ανάμεσα στις δύο φίλες, με την Έλσα να της λέει πως θα ξανασυναντηθούν όταν κι εκείνη βάλει τη ζωή της σε νέες βάσεις. Η Άννα συναντάει τη Βασιλική με το μωρό στο πάρκο κι όταν η γυν��ίκα της λέει πως το μωρό θα φύγει για την Ελλάδα μαζί με την κόρη της, ταράζεται. Κι όταν συνειδητοποιεί πως το μωράκι ηρεμεί με τη φωνή της Κρίστης που ακούγεται στο κασετόφωνο, δεν μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά της.

Την ίδια ώρα, η Ντορέτα είναι έτοιμη να γυρίσει την Άντρη πίσω στο σπίτι της, στην Πάφο. Η Μαρίνα βλέπει έκπληκτη μπροστά της την Κάτια, αφού ξέρει πως είχε ραντεβού με τον Μάνο. Ο Αντρέας ευχαριστεί με πραγματική ευγνωμοσύνη τη Δάφνη που του έσωσε τη ζωή κι εκείνη του λέει με ένταση πως του το χρωστούσε, αφού κι εκείνος κάποτε έκανε το ίδιο για εκείνη. Την ίδια ώρα, ο Αχιλλέας έρχεται στη Δίωξη και ενημερώνει τον Αντρέα πως «η συμμορία των φίλων της Δάφνης» μπήκε στους λογαριασμούς του.

O Tζόνυ προσπαθεί να δικαιολογήσει στην Κρίστη την ακύρωση του cd της, αλλά της υπόσχεται πως θα τη στηρίξει στην καριέρα της. Ο Άρης λέει στην Έλσα πως ο μόνος τρόπος να βρουν τα χρήματα που χρειάζονται για να φύγουν στην Ελλάδα, είναι να κάνουν μια ληστεία. Η Έλσα φυσικά αντιδράει. Όταν όμως αντιλαμβάνεται πως ο Άρης έχει βάλει στόχο τον επιχειρηματία Σταύρο Διαμαντίδη, δέχεται με μεγάλη χαρά να τον βοηθήσει. Ο Μάνος γυρίζει σπίτι μεθυσμένος. Μια νέα ένταση ξεσπάει ανάμεσα στο ζευγάρι, αφού η Μαρίνα του ζητάει το λόγο που της είπε ψέματα ότι δήθεν είχε ραντεβού με την Κάτια. Η Δάφνη βρίσκει έναν φάκελο κάτω από την πόρτα της και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της όταν βλέπει πως περιέχει φωτογραφίες με τον Πέτρο και τη Μάρθα σε ερωτικά στιγμιότυπα.

Η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει γιατί ο Μάνος της είπε ψέματα κι εκείνος της επιτίθεται λεκτικά, λέγοντάς της πως κάνει σαν γυναικούλα και ότι εκείνος αυτό δεν το αντέχει. Η Δάφνη, που δεν μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό της για τη σχέση της Μάρθας με τον πατέρα της, πηγαίνει σπίτι της οργισμένη. Η Μάρθα δικαιολογείται πως της το έκρυψε επειδή ντρεπόταν, αλλά η Δάφνη της λέει πως δε θέλει να την ξαναδεί ποτέ στη ζωή της. Ο Αντρέας νιώθει μεγάλη ικανοποίηση, καθώς η προοπτική να είναι ο μόνος σύμμαχος στη ζωή της Δάφνης μοιάζει πιο ορατός από ποτέ…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top