ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ σήμερα την ταινία «Ο Ηλίας του 16ου»

Συντονιστείτε στις 21:00 στο Star

​Μία κωμωδία που θα τους κάνει να γελάσουν μέχρι δακρύων θα παρακολουθήσουν σήμερα οι τηλεθεατές του Star, μόλις το ρολόι δείξει 21:00.

Υπόθεση ταινίας

Ο Ηλίας, ο Θωμάς και ο Βαγγέλης, τρεις φουκαράδες φίλοι, που η φτώχεια τους έχει σφίξει απ’ όλες τις μεριές, αποφασίζουν να κλέψουν τον κυρ-Λάμπρο, το αφεντικό του Βαγγέλη, ιδιοκτήτη μπαρ, ενεχυροδανειστή και κλεπταποδόχο. Τη διάρρηξη θα την κάνει ο Θωμάς, ενώ ο Ηλίας, ντυμένος αστυφύλακας, θα φυλάει τσίλιες απ’ έξω. Την ώρα που ο ψευτοαστυφύλακας περιπολεί στον δρόμο, σ’ ένα διπλανό σπίτι γίνεται αντιληπτή η απώλεια ενός δακτυλιδιού και για την κλοπή κατηγορείται η υπηρέτρια. Ο Ηλίας καλείται να επέμβει και χωρίς να το καταλάβει αναλαμβάνει αστυνομικά καθήκοντα. Στο Τμήμα της περιοχής όπου καταλήγουν ο Ηλίας ισχυρίζεται ότι ανήκει στη δύναμη ενός άλλου αστυνομικού τμήματος του 16ου και απλώς έτυχε να περνά από εκεί. Αλλά και ο Θωμάς θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στο Τμήμα, όπου ο Ηλίας θα καταφέρει να φέρει στην επιφάνεια την αλήθεια για την «κλοπή» αποδεικνύοντας την αθωότητα της υπηρέτριας. Θα καταφέρει επίσης να γίνουν γνωστές οι παρανομίες του αφεντικού του Βαγγέλη και να αφεθεί ελεύθερος ο Θωμάς.

Παίζουν οι: Κώστας Χατζηχρήστος, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Καίτη Θεοχάρη, Γιώργος Γαβριηλίδης, Μαρίκα Κρεββατά, Αλίκη Γεωργούλη, Θανάσης Βέγγος
Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top