Λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της η Τζούλια Νόβα

Το κορίτσι του «Τροχού της Τύχης» ζει εδώ και τέσσερα χρόνια τον απόλυτο έρωτα

Λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της η Τζούλια Νόβα

​Η Τζούλια Νόβα, το πανέμορφο κορίτσι του «Τροχού της Τύχης» που προβάλλει καθημερινά το Star, επιλέγει μακριά από τα πλατό του Τροχού να αποφεύγει τα αστραφτερά φώτα της δημοσιότητας και να ζει μια ήρεμη ζωή στο πλευρό του επί τέσσερα χρόνια συντρόφου της Γιάννη Μάρκου.

Πρόσφατα μάλιστα ο φωτογραφικός φακός της Real News απαθανάτισε το ζευγάρι σε μια από τις σπάνιες εξόδους του σε στέκι των νοτίων προαστίων.

tzoulia 1.jpg

Τζούλια και Γιάννης απόλαυσαν γεύσεις της ασιατικής κουζίνας, με την ξανθιά καλλονή να προτιμά σούσι που συνδύασε με ένα ποτήρι λευκό κρασί.

Και ο σύντροφός της όμως έχει επιλέξει έναν υγιεινό τρόπο ζωής με ισορροπημένη διατροφή και καθημερινή γυμναστική.

Όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, με τον Γιάννη να είναι ο φύλακας άγγελος της Τζούλιας.

Προς το παρόν ο ένας δείχνει να στηρίζει τον άλλο χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις.

image.jpg

Ειδικά ο επιχειρηματίας στο real estate καμαρώνει κάθε μέρα την Τζούλια στον «Τροχό της Τύχης» στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη, μια εξέλιξη που ούτε εκείνη δεν μπορούσε να την φανταστεί όταν έφτανε στην Ελλάδα όταν ήταν 13 χρονών από την Ουκρανία, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Και μπορεί να ξεκίνησε σπουδές στα οικονομικά, η ομορφιά της όμως δεν πέρασε απαρατήρητη και σύντομα ασχολήθηκε με το μόντελινγκ με αρκετές καλές συνεργασίες, ανάμεσά τους και με τον οίκο Versace.

Η επαφή της με την τηλεόραση ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, όπου εμφανιζόταν ως μοντέλο στη στήλη μόδας της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού και κατόπιν ήρθε η συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή για να καταλήξει πλέον στον «Τροχό της Τύχης» και να είναι πλέον μία από τις πιο αγαπητές τηλεοπτικές παρουσίες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top