Blind Taste: Ο Τζώρτζ Σαρρής νικητής της 24ης εβδομάδας

Συντονιστείτε στις 16:30 στο Star

Blind Taste: Ο Τζώρτζ Σαρρής νικητής της 24ης εβδομάδας

​O 37χρονος Τζωρτζ Σαρρής, είναι ο νικητής και της 24ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» αλλά και των 1000 ευρώ!

Ο Τζωρτζ είναι επιχειρηματίας κομμωτής με 4 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Είναι χαρούμενος και δυναμικός και παρόλο που είχε πει ότι δεν μαγειρεύει πολύ καλά, ήρθε και ανάτρεψε το παιχνίδι!

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου, ο Τζωρτζ, ο οποίος δηλώνει έτοιμος για όλα, θα γνωρίσει τους νέους παίκτες.

tzvrtz.jpg

Οι νέοι παίκτες:

H Μαρία Γαλλή, 48 ετών, η μοναδική γυναίκα της εβδομάδας, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι διακοσμήτρια με ειδικότητα χρωματολογία. Της αρέσει η γυμναστική, η μαγειρική και το πόκερ. Έρχεται στο «Blind Taste» αποφασισμένη να πάρει την παρτίδα!

μαρία.jpg
O Απόλλωνας Αργαντζόπουλος, 33 ετών, έχει καταγωγή από τον Βόλο αλλά μένει στη Μύκονο με τη γυναίκα και τα 2 παιδιά του. Δουλεύει ως μάγειρας σε εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας και έρχεται στο παιχνίδι αποφασισμένος για τη νίκη. Θα τα καταφέρει ή όχι; Απόλλωνας Αργαντζόπουλος, 33 ετών, έχει καταγωγή από τον Βόλο αλλά μένει στη Μύκονο με τη γυναίκα και τα 2 παιδιά του. Δουλεύει ως μάγειρας σε εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας και έρχεται στο παιχνίδι αποφασισμένος για τη νίκη. Θα τα καταφέρει ή όχι;

απόλλωνας.jpg
O Γιάννης Κωνσταντόπουλος, 54 ετών, είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αργεντινή αλλά ζει εδώ και χρόνια στον Κορυδαλλό. Ασχολείται φανατικά με το ποδόσφαιρο και τη μεγάλη του αγάπη, την Προοδευτική.
Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το νέο παιχνίδι του Star, BLIND TASTE, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30 με παρουσιαστή τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.

γιάννης.jpg

BLIND TASTE στο Star, για τους τολμηρούς της γεύσης!
Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: blindtaste.star.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση).
Γνωρίστε τους παίκτες της 25ης εβδομάδας του Blind Taste:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top