ΑΥΤΟ είναι το NEO εργαλείο του FACEBOOK για να τραβάς βίντεο!

Στη διάθεση των χρηστών ακόμα μία καινοτομία

ΑΥΤΟ είναι το NEO εργαλείο του FACEBOOK για να τραβάς βίντεο!

​Διαθέσιμο για όλους τους χρήστες του Facebook είναι πλέον το live video, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο ίδιος ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ!

Η απευθείας μετάδοση μέσω Facebook ήταν διαθέσιμη από τον περασμένο Δεκέμβρη μόνο για τους χρήστες iOs στις ΗΠΑ, ενώ πλέον είναι στη διάθεση και των κατόχων Android, καθώς και σε 60 χώρες.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δείτε ένα νέο tab στην εφαρμογή του Facebook στο κινητό σας, ανάμεσα στα αιτήματα φιλίας και τις ειδοποιήσεις, από το οποίο θα μπορείτε να δείτε ποια βίντεο παίζουν σε ζωντανή μετάδοση τη συγκεκριμένη στιγμή, τόσο από τους φίλους σας, όσο και από celebrities που ακολουθείτε!

facebook-video-lead-1024x683 (800x534).jpg

Για να τραβήξετε το δικό σας live το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το ειδικό εικονίδιο, να γράψετε μία μικρή περιγραφή και… να αρχίσετε την απευθείας μετάδοση. Επίσης, στη διάθεσή σας θα υπάρχουν διάφορα χαρακτηριστικά, όπως φίλτρα και ένας χάρτης στον οποίο θα φαίν��νται όλες οι ζωντανές μεταδώσεις που γίνονται.

Με το live video, το Facebook δεν προσφέρει μόνο μία νέα υπηρεσία στους χρήστες του, αλλά και «χτυπάει» τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τομέα του live streaming, όπου, ήδη, κάνουν θραύση τα Twitter, Snapchat, Periscope και YouTube.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε τη ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ στο FACEBOOK – Τι θα συμβεί στις φωτογραφίες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top