Ο Καλημέρης αποκαλύπτει το μέλλον Συνατσάκη - Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1

Τι θα κάνουν μετά το «κόψιμο» του «Spata Live»

Ο Καλημέρης αποκαλύπτει το μέλλον Συνατσάκη - Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1

Το μέλλον της Μαίρης Συνατσάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1, μετά το «κόψιμο» του «Spata Live» πριν από περίπου ένα μήνα, αποκάλυψε ο Τζώνη Καλημέρης!

«Την προηγούμενη εβδομάδα συζητάγαμε με την Μαίρη δύο projects που δείχνουν να έχουν ενδιαφέρον», είπε ο σύμβουλος τηλεοπτικού περιεχομένου του καναλιού, προσθέτοντας ότι ακόμα είναι νωρίς, καθότι μιλούν για τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Αναφερόμενος στον Δημήτρη Ουγγαρέζο -ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης στο πάνελ του «Πρωινό»- ο κ. Καλημέρης ανέφερε πως θα είναι στην πρωινή εκπομπή δύο φορές την εβδομάδα, για κάποιες εβδομάδες, ενώ θα κάνει εκεί το «Ougachallenge», το οποίο σκέφτηκαν να γίνει ξεχωριστή εκπομπή αλλά δεν μπορεί να σταθεί μόνο τ��υ.

Tέλος, σε ερώτηση για την κόντρα Αρναούτογλου - Κανάκη είπε: «δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι επ’ αυτού, είναι και οι δύο αγαπημένες εκπομπές του σταθμού. Οτιδήποτε είπε ο Αντώνης ή είπε ο Γρηγόρης είναι κάτι που μπορούν να το συζητήσουν οι δυο τους γιατί ξέρω ότι είναι πάρα πολλά χρόνια φίλοι. Οπότε θα το αφήσω σε αυτούς».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Τζώνη Καλημέρη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top