Αντριάννα Παρασκευοπούλου: Τέλος τα εξώδικα με την ΕΡΤ–Επέστρεψε στα δελτία

Και πάλι μπροστά στο οτοκιού η παρουσιάστρια

Αντριάννα Παρασκευοπούλου: Τέλος τα εξώδικα με την ΕΡΤ–Επέστρεψε στα δελτία

Μετά την κόντρα της με την ΕΡΤ, το εξώδικο προς την διοίκηση αλλά και την ανταλλαγή… ανακοινώσεων, η Αντριάννα Παρασκευοπούλου τελικά επέστρεψε μπροστά στο οτοκιού της κρατικής τηλεόρασης.

Σύμφωνα με την Real News, η κρίση ξεπεράστηκε και η δημοσιογράφος επανήλθε στην παρουσίαση των δελτίων στις 12 το μεσημέρι.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, τα προβλήματα με την ΕΡΤ άρχισαν όταν η δημοσιογράφος που επί πολλά χρόνια βρισκόταν στην παρουσίαση των δελτίων της δημόσιας τηλεόρασης, έμαθε ένα μήνα μετά το σοβαρό τροχαίο που παραλίγο να της κοστίσει την ζωή, πως «κόβεται» από το απογευματινό δελτίο.

290116105504_4098.jpg
Η ΕΡΤ αντιπρότεινε σ��ην παρουσιάστρια αντί για τις 18:00 το απόγευμα να εκφωνεί αν θέλει το πρωινό δελτίο, κάτι που η ίδια δεν δέχτηκε, στέλνοντας εξώδικο στον διευθύνων σύμβουλο της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ζητώντας χρηστή διοίκηση και αξιοκρατία.

Η κόντρα οδηγήθηκε στα άκρα με…«πόλεμο» ανακοινώσεων και από τις δύο πλευρές μέχρι που τελικά η κατάσταση ηρέμησε και η Αντριάννα Παρασευοπούλου επανήλθε στην παρουσίαση, όχι του απογευματινού (18:00) αλλά του... μεσημεριανού δελτίου (12:00).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top