ΠΡΟΣΟΧΗ: Σφάλμα της Apple «κλειδώνει» τα iPhone και iPad!

Τι συμβαίνει με τo update - Τι μπορείς να κάνεις αν την «πάτησες»

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σφάλμα της Apple «κλειδώνει» τα iPhone και iPad!

​Αναστάτωση έχει προκαλέσει ένα σφάλμα της Apple το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να «κλειδώνονται» τα iPhone και τα iPad!

Το πρόβλημα προέκυψε λόγω του update (αναβάθμιση) του λειτουργικού συστήματος iOS 9.3, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και εντοπίζεται κυρίως στα iPhone 5s και iPad Air, ενώ δεν λείπουν τα παράπονα και από κατόχους iPhone 6s και iPhone 6s Plus, σύμφωνα με τους οποίους, όταν προσπαθούν να ανοίξουν ένα link, είτε δεν ανοίγει ποτέ, είτε «παγώνει» το app και η συσκευή κρασάρει.

Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν οι χρήστες δεν θυμούνται το password τους, η συσκευή παραμένει απενεργοποιημένη μέχρι να το ανακτήσουν!

Προκειμένου να διορθώσει το σφάλμα, η Apple θα ξεκινήσει σύντομα τη διάθεση νέων εκδόσεων του λειτουργικού της συστήματος στις οποίες οι χρήστες μπορούν να παρακάμψουν το βήμα για εισαγωγή του ID και του password, ενώ απέσυρε προσωρινά τη συγκεκριμένη ενημέρωση.

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι χρήστες στο σχετικό forum της εταιρείας, μια προσωρινή λύση για όσους αντιμετωπίζουν το πρόβλημα είναι η απενεργοποίηση της JavaScript (Settings > Safari > Advanced > turn off JavaScript).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top