Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο άντρας που έριξε χαστούκι στην Ναταλία Γερμανού

Η προσβλητική φράση πάνω σε καυγά που έφερε την χειροδικία

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο άντρας που έριξε χαστούκι στην Ναταλία Γερμανού

​Για την… ξανάστροφη σφαλιάρα που έφαγε στο παρελθόν από πρώην σύντροφό της, μίλησε η Ναταλία Γερμανού στο�� Πέτρο Κωστόπουλo.

«Σε έναν τσακωμό απάνω, είχα πει μια φράση τόσο προσβλητική και με τόσο κακό τρόπο, που η άμυνα του εκείνη τη στιγμή εν βρασμώ ψυχής, ήταν να σηκώσει το χέρι του και να με χαστουκίσει».

1793_GERMANOY_IMVRIOS_20042010.jpg

Παράλληλα, δεν έκρυψε πως είναι δύσκολος άνθρωπος στις σχέσεις:

«Είμαι ένας άνθρωπος που χρειάζομαι την ανεξαρτησία μου. Ξαφνικά μετά από μισή ώρα δεν θέλω άλλη ανεξαρτησία και θέλω αγκαλιά», ενώ έκανε και το «παράπονό» της:

«Ποτέ δεν έχω ακούσει να λένε την Γερμανού την γουστάρουν νεότεροι άνδρες. Ποτέ δεν έχει ειπωθεί έτσι η φράση. Η φράση πάντα λέγεται “η Γερμανού γουστάρει τους μικρότερους”. Έλεος! Λες και τους απείλησα με περίστροφο λέγοντας τους προχώρα αλλιώς στην άναψα».

1822_GERMANOY_IMVRIOS_20042010.jpg
Αν τώρα αναρωτιέστε ποιος είναι ο άνδρας που χαστούκισε την παρουσιάστρια, την απάντηση έδωσε ο κολλητός της φίλος Θέμης Γεωργαντάς, λέγοντας:

8607_GERMANOY_IMVRIOS_08102014.jpg
«Τις πιο πολλές εντάσεις τις έχεις όταν είσαι μέσα σε ένα γάμο. Νομίζω με τον Πέτρο Ίμβριο που υπήρχε και πολύ μεγάλος έρωτας, και υπάρχει ακόμα μεταξύ τους μεγάλη εκτίμηση».

2599_IMVRIOS_GERMANOY_122012.jpg
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Nαταλία Γερμανού: Φίλησε στο στόμα τον Κωστόπουλο και αποκάλυψε αν τα ξαναβρήκε με τον Ιωάννου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top