Πασίγνωστος ηθοποιός: «Είπα όχι στη σαχλαμάρα που μου πρότεινε ο Λαζόπουλος»

«Οι προτάσεις που μου έγιναν ήταν τελείως γελοίες»

Πασίγνωστος ηθοποιός: «Είπα όχι στη σαχλαμάρα που μου πρότεινε ο Λαζόπουλος»

​Το ότι μετά τον ρόλο του Γιάνγκου Δράκου στη «Λάμψη», οι προτάσεις που του έγιναν δεν ήταν ενδιαφέρουσες, ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Freddo» ο Χρήστος Πολίτης.

«Όταν τελείωσε η «Λάμψη», είχα πει ότι κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις θα παίξω στο θέατρο. Δεν παίζω ό,τι να΄ ναι. Οι προτάσεις που μου έγιναν δεν μου έλεγαν τίποτα. Δεν θα κάνω εγώ θέατρο για να βρίσκομαι στην επικαιρότητα ή να κάνω εργασιοθεραπεία πάνω στη σκηνή. Δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Η πορεία μου στο θέατρο ήταν συγκεκριμένη. Άρα κάτι συγκεκριμένο θα έπρεπε να κάνω. Οι προτάσεις που μου έκαναν δεν με κάλυπταν σε τίποτα» είπε ο ηθοποιός ενώ αποκάλυψε πως έριξε «Χ» σε πρόταση που του έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος αλλά και ο Κώστας Κόκλας.

«Μου έκαναν κάποιες προτάσεις που ήταν γελοίες. Δεν θα έπαιζα εύκολα στην τηλεόραση για να είμαι ειλικρινής, εκτός και αν ήταν κάτι αξιόλογο. Δυο φορές που μου έγιναν προτάσεις, δεν έκαναν για να δεχτώ. Συγκεκριμένα μου έγινε πρόταση για ένα σίριαλ που έκανε ο Λαζόπουλος στηριγμένο πάνω σε δική του ιδέα, με ένα μανάβικο και τέτοια. Μια σαχλαμάρα που κόπηκε στη μέση κιόλας και φυσικά αρνήθηκα. Μετά μου έγινε άλλη μία τηλεοπτική πρόταση για ένα άλλο σίριαλ με τον Κόκλα που λεγόταν «Λατρεμένοι μου γείτονες». Γελοίο κατά την άποψη μου, το οποίο κόπηκε και φυσικά δεν δέχτηκα να το κάνω. Από την άλλη, είμαι από τους λίγους ηθοποιούς που έχω κάνει τόσο πολύ τηλεόραση. Ε, είπα τόπο στα νιάτα. Κάντε ό,τι θέλετε όλοι οι άλλοι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top