Οι «Fantastic Four» έρχονται απόψε στο Star-Μην το χάσετε!

Συντονιστείτε στις 22:00

Οι «Fantastic Four» έρχονται απόψε στο Star-Μην το χάσετε!

Απόψε στις 22:00 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται η περιπέτεια φαντασίας «Fantastic Four: Rise of the silver surfer».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Ο Μίστερ Φαντάστικ, η Αόρατη Γυναίκα, ο Πυρσός και το Πράγμα, καλούνται αυτή τη φορά να αντιμετωπίσουν την αινιγματική φιγούρα του Silver Surfer, o οποίος κατεβαίνει στη Γη για να την καταστρέψει.

Οι τέσσερις υπερήρωες θα πρέπει να ξετυλίξουν το μυστήριο του απειλητικού Silver Surfer αλλά και να τα βάλουν με τον αιώνια εχθρό τους, τον Δρ. Ντουμ. Mία φανταστική περιπέτεια με ανεπανάληπτα ειδικά εφέ!

ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ:

• Η βραβευμένη με Όσκαρ εταιρεία οπτικών εφέ Weta Digital ("Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών", "King Kong") συνεργάστηκε με τον διευθυντή οπτικών εφέ της ταινίας, Σκοτ Σκουίρς (τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ) και δημιούργησαν τον Silver Surfer μέσω υπολογιστή. Ο ηθοποιός Νταγκ Τζόουνς έδωσε σάρκα και οστά στον χαρακτήρα, που δημιούργησαν οι "ψηφιακοί μάγοι" της Weta, ενώ η φωνή του ήρωα ανήκει στον Λόρενς Φίσμπερν.

• Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στα Vancouver Film Studios, αλλά και στα Mammoth Studios. Εξωτερικά γυρίσματα έλαβαν χώρα σε πόλεις όπως το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη και η Σανγκάη. Το εξωτερικό μέρος του Baxter Building ήταν για μια ακόμη φορά το Marine Building στο Βανκούβερ, ένα από τα καλύτερα δείγματα art deco αρχιτεκτονικής παγκοσμίως.

• Οι Fantastic Four έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στα κόμικ της Marvel το 1961 και είναι η πρώτη ομάδα υπερηρώων στην ιστορία των κόμικς και η μεγαλύτερη σε διάρκεια σειρά της φημισμένης εταιρείας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top