«Τυφώνας» το «ΝCIS»: Συνεχίζεται για άλλες δύο σεζόν!

Τεράστια επιτυχία για τη σειρά που έφερε στην Ελλάδα το Star

«Τυφώνας» το «ΝCIS»: Συνεχίζεται για άλλες δύο σεζόν!

​Τουλάχιστον 15 ετών θα γίνει το «NCIS», μία από τις αστυνομικές σειρές που έφερε στις οθόνες των Ελλήνων τηλεθεατών το Star, καθώς ο δημιουργός της υπέγραψε για άλλες δύο σεζόν!

Ο δημιουργός της σειράς, Μαρκ Χάρμον, υπέγραψε το νέο συμβόλαιο για τις σεζόν 14 και 15, ενώ ο πρόεδρος του CBS τόνισε πως, έπειτα από 13 σεζόν και 300 επεισόδια, το «NCIS» παραμένει στην πρώτη γραμμή των επιλογών των τηλεθεατών και γι’ αυτό θα συνεχιστεί.

Με πρωταγωνιστές τους Μάρκ Χάρμον, Λόρεν Χόλι, Κόουτ Ντε Πάμπλο, Μάικλ Γουέδερλι, Πόλυ Περέτ και Ντέιβιντ Μακ Κάλουμ, η σειρά εξιστορεί τις περιπέτειες της «NCIS», μιας ειδικευμένης ομάδα ντετέκτιβ, που ασχολείται με εγκλήματα που έγιναν στο Ναυτικό και δεν έχουν διαλευκανθεί.

Από το 2003, οπότε και προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο, ο Τζέθρο Γκιμπς και οι συνεργάτες του έχουν ρίξει άπλετο φως σε υποθέσεις που είναι βαθιά θαμμένες και τις καλύπτει μυστήριο, καθηλώνοντας εκατομμύρια τηλεθεατές, τόσο στις ΗΠΑ, όσο και σε περισσότερες από 60 χώρες.

Εκτός από τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, το «NCIS» έχει αποσπάσει δεκάδες βραβεία, μεταξύ των οποίων έξι ASAP ως Κορυφαία Τηλεοπτική Σειρά και έξι BMI TV MUSIC AWARDS», ενώ έχει προταθ��ί για δύο EMMY και τρία People’s Choice Awards.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top