Η απάντηση της ΕΡΤ στο «ντου» αντιεξουσιαστών στο στούντιο!

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της

Η απάντηση της ΕΡΤ στο «ντου» αντιεξουσιαστών στο στούντιο!

​Για «απρόσκλητη ομάδα αντιεξουσιαστών» κάνει λόγο η ΕΡΤ σε ανακοίνωσή της για το «ντου» την ώρα του δελτίου ειδήσεων, προσθέτοντας ότι οι εργαζόμενοι διασφάλισαν το χώρο και την περιουσία της εταιρείας.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, λίγο μετά τις 21:00 της Τρίτης, αναρχικοί μπήκαν στο πλατό τη στιγμή που ο Πάνος Χαρίτος και η Λιάνα Κανέλλη συζητούσαν για τα 50 χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης. Παρουσιαστής και καλεσμένη πανικοβλήθηκαν και αμέσως έπεσε «μαύρο».

«Τα 50 χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης γιορτάζει σήμερα η ΕΡΤ και σε αυτή τη γιορτή, εκτός από τους εξαίρετους προσκεκλημένους της, αποφάσισε να συμμετάσχει… απρόσκλητη ομάδα 25 - 30 αντιεξουσιαστών. Εισήλθαν βιαίως στο στούντιο όταν η Λιάνα Κανέλλη, καλεσμένη του Πάνου Χαρίτου, μιλούσε για την επέτειο και διέκοψαν για περίπου δέκα λεπτά το δελτίο ειδήσεων», αναφέρει δελτίο Τύπου της δημόσιας τηλεόρασης για το περιστατικό και συνεχίζει: «το δελτίο συνεχίσθηκε κανονικά, αφού οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ διασφάλισαν τον χώρο εργασίας τους και την περιουσία της εταιρείας. Η ΕΡΤ συνεχίζει και τις επόμενες ημέρες, με εκλεκτούς προσκεκλημένους, προσωπικότητες που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top