Το ξέσπασμα Κρατερού Κατσούλη on air: «Είναι ανήθικο, χυδαίο και απαράδεκτο!»

Mε αφορμή τα ψευδή δημοσιεύματα για τον Πάνο Καλλίτση

Το ξέσπασμα Κρατερού Κατσούλη on air: «Είναι ανήθικο, χυδαίο και απαράδεκτο!»

Tην πρώτη συνέντευξη του Πάνου Καλλίτση στο «Πρώτο Θέμα» μετά την αιματηρή επίθεση που δέχθηκε πριν λίγες ημέρες έξω από το σ��ίτι του σχολίασαν στην εκπομπή τους "Στα καλά καθούμενα" οι καλοί του φίλοι, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης.

karavatou.jpg
Όπως σας γράψαμε από το star.gr, ο γνωστός κομμωτής και make up artist, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφτηκαν και έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και χρέη του προς τοκογλύφους.

«Όποιος με ξέρει γνωρίζει ότι δεν καπνίζω και δεν πίνω. Οι φίλοι μου διαμαρτύρονται που δεν τους ακολουθώ ούτε στο ένα ποτήρι κρασί. Δεν έχω πιστωτικές κάρτες, δεν χρωστάω, δεν έχω δάνεια και δεν έχω μπει ποτέ στον "Τειρεσία". Συνεργάζομαι πολύ με το εξωτερικό και εκεί ελέγχονται τα πάντα. Είμαι άνθρωπος που πιστεύει πολύ στην ηθική και στην αλήθεια και κοιτά τους ανθρώπους στα μάτια. Όποιος με ζει καθημερινά, ξέρει. Δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν. Δεν έχω πειράξει άνθρωπο γιατί δεν είναι η φιλοσοφία μου αυτή. Τη δουλεύω την Κλωθώ, τη μοίρα που σχετίζεται με το κάρμα. Από εκεί και πέρα δε με αφορά τι λένε ο ένας κι ο άλλος που έχουν άποψη χωρίς καν να γνωρίζουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή αυτά τα δημοσιεύματα, ο Κρατερός Κατσούλης ξέσπασε on air λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι λίγο ανήθικο και λίγο χυδαίο και λίγο ανεύθυνο να βγαίνουν άνθρωποι και να καταλογίζουν πράγματα έτσι κι αλλιώς, πόσο μάλλον όταν ο άλλος έχει και μία τέτοια εμπειρία και είναι και κάτω από αυτή την επήρεια αυτής της εμπειρίας. Το να βγαίνει κανείς και να λέει “α αυτό έγινε γιατί εκεί...” εικάζοντας πάντα, χωρίς αποδείξεις, χωρίς να έχει ειπωθεί τίποτα είναι ανήθικο, χυδαίο και απαράδεκτο και δεν θα έπρεπε να έχει γίνει. Επειδή είναι μια χαρά έχει και την ευκαιρία όλα αυτά τα πράγματα να τα διαψεύσει, να τα βάλει στη θέση τους και πολύ καλά έκανε.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΠΟΙΟΣ τον ΠΡΟΣΕΧΕΙ! Η άγνωστη απαγωγή του Π. Καλλίτση και η λοίμωξη Φουρνιέ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top