«9 Μήνες»: Ο Αχιλλέας απειλεί ότι θα σκοτώσει τη Δάφνη!

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star, στις 17:50

«9 Μήνες»: Ο Αχιλλέας απειλεί ότι θα σκοτώσει τη Δάφνη!

​Τα αίματα ανάβουν στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:50, από το Star!

Ο Αχιλλέας επισκέπτεται τον Πέτρο, που του αφήνει υπόνοιες πως αν δεν είχε τραυματιστεί και ο Αντρέας, θα υποψιαζόταν οι ίδιοι κρύβονται πίσω από τον πυροβολισμό της Δάφνης. Εκείνος διασκεδάζει τις εντυπώσεις και του ζητά να πιέσει τον Άλκη να είναι συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις που δημιούργησε ο πατέρας του με το κύκλωμά τους, χωρίς να του αφήσει άλλ�� περιθώρια. Ο Πέτρος αναγκάζεται να το κάνει και καλεί τον Άλκη να πάει επειγόντως στο γραφείο του. Ο Άλκης ενημερώνεται για τα χρέη του πατέρα του και τις απειλές των τοκογλύφων και το μοιράζεται με τη Χαρά, που τον καθησυχάζει ότι εκείνη κι ο πατέρας της θα τον βοηθήσουν να ανταπεξέλθει.

Στο μεταξύ, η Μάρθα με τον Νικ καταστρώνουν το σχέδιο βάσει του οποίου θα μπουν στον ξενώνα ηλικιωμένων που φιλοξενείται η Φωτεινή. Ο Αντρέας λέει στον Μάριο ότι θα διεκδικήσει τη Δάφνη, ενώ ο Αχιλλέας του δίνει τελεσίγραφο πως, αν η Δάφνη τελικά θυμηθεί, θα τη σκοτώσει με άλλον τρόπο. Η Ντορέτα σπίτι της, κάνει πρόβα μητρότητας, για το πώς θα είναι η ζωή της τώρα που θα έρθει το μωρό, αλλά η παράξενη συμπεριφορά της αρχίζει να ανησυχεί τον Θεόφιλο.

Η Μαρίνα γυρίζει σπίτι της όπου βρίσκεται ο Μάνος και την περιμένει, χωρίς εκείνη να τον έχει αντιληφθεί. Την ίδια ώρα, όμως, στο ίδιο σημείο βρίσκεται και η Κάτια, που ειδοποιεί τον Κυριάκο. Έξαλλος εκείνος κατεβαίνει και οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια, ενώ η Μαρίνα τραυματίζεται ελαφρά από ένα χτύπημα. Η Δάφνη ζητάει από τον Πέτρο τον φάκελο της νοσηλείας της κι εκείνος πανικοβάλλεται καθώς κανείς ακόμα δεν της έχει αποκαλύψει ότι κατά τον τραυματισμό της ήταν έγκυος. Παράλληλα, η Κρίστη, πάνω στην απόγνωσή της για τον θάνατο του μωρού της, μπαίνει σ’ ένα δωμάτιο του μαιευτηρίου και παίρνει το μωρό μιας άλλης γυναίκας...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top