Βλασφημία: «Στόλισαν» τον… απόστολο Stan ο Λιάγκας και η Τσιμτσιλή!

Πώς σχολίασαν την μασημένη τσίχλα που έδωσε ως αυτόγραφο

Βλασφημία: «Στόλισαν» τον… απόστολο Stan ο Λιάγκας και η Τσιμτσιλή!

Ούτε ιερό, ούτε όσιο, έχουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που τόλμησαν να επικρίνουν τον Stan επειδή δήλωσε πως «ο Θεός μου έδωσε την αποστολή να γίνω τραγουδιστής», αλλά και επειδή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μασούσε τσίχλα, την οποία έδωσε ως αυτόγραφο.

Όσα είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης, δεν έμειναν ασχολίαστα από τις πρωινές εκπομπές...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έσπευσε να μας εξηγήσει τι εννοούσε ο Stan για την θεϊκή του αποστολή, αναφέροντας «δηλαδή πας στο εξομολόγο σου και εκεί που σου λέει να είσαι καλό παιδί, να μη λες ψέματα, να τιμάς την μάνα και τον πατέρα σου, σου λέει γίνε και τραγουδιστής!».

«Μου φαίνεται παντελώς αγενές να πας σε μια εκπομπή και να μασάς τσίχλα! Μα και αυτή η κοπέλα, χαζοβιόλα, πήρε την τσίχλα του Stan για να έχει το σάλιο του; Να πάει και σε ένα γενετσιστή να κάνει και Stanάκια!», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και… έκανε ΤΗΝ πρόταση: «να γεμίσουμε και ένα μπουκαλάκι νερό από την τουαλέτα του Stan και να το έχουμε σαν αγιασμό! Μπορεί να είναι και θαυματουργό. Ξέρω 'γω;».

Μωρέ λες; O... απόστολος Stan βοήθειά μας!!!

Δείτε στο βίντεο τα σχόλια Τσιμτσιλή – Λιάγκα για τον Stan

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top