Αποκάλυψη Λιάγκα: «Παίκτης του Voice αποτρελάθηκε και έβγαλε απίστευτο ψ��νισμό!»

«Έπαθε σοκ ο/η coach που του έκανε πρόταση να πάει μαζί του/της σε συναυλίες»

Αποκάλυψη Λιάγκα: «Παίκτης του Voice αποτρελάθηκε και έβγαλε απίστευτο ψωνισμό!»

​Τα σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς ότι το «Voice» δεν δίνει τελικά ευκαιρίες στους νέους τραγουδιστές, κατέρριψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μέσω του «Πρωινού», ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ένας από τους παίκτες του περσινού show ταλέντων, δέχτηκε πρόταση από coach του «Voice» (χωρίς να πει αν ο coach ήταν άντρας ή γυναίκα), ώστε να πάει μαζί του σε συναυλίες. Ωστόσο στο τέλος την ψώνισε τόσο που ο/η coach έπαθε σοκ!

«Ένας από τους τέσσερις coach ή μια από τους τέσσερις coach, έκανε πρόταση να πάει μαζί του/της ένα παιδί (αγόρι). Το πόσο ψωνισμένος ήταν στις συναυλίες, το πόσο δεν έκανε πρόβες και το πόσο τρελάθηκε… Έπαθε σοκ ο/η κριτής, γιατί είχε κάνει πρόταση σε έναν άνθρωπο να τον/την ακολουθήσει σε συναυλίες και αυτός αποτρελάθηκε και έβγαλε τέτοιο ψωνισμό που ούτε η Μαντόνα θα έβγαζε! Παιδιά απίστευτο ψωνισμό. Και του έλεγε “ρε παιδί μου δούλεψε κάνε μια πρόβα”, και αυτός απαντούσε “όχι εγώ τα ξέρω!” Το λέω αυτό για τις ευκαιρίες, γιατί καμιά φορά δίνονται και οι άλλοι τρελαίνονται επειδή τους γνωρίζει ο περιπτεράς της γειτονιάς».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top