«Crazy, Stupid, Love» απόψε στο Star!

Κωμωδία με τους Στιβ Καρέλ και Ράιαν Γκόσλινγκ, στις 22:45

«Crazy, Stupid, Love» απόψε στο Star!

​Τι συμβαίνει όταν ένας χωρισμένος 50άρης ακολουθεί για οδηγίες ενός περπατημένου και γοητευτικού νέου για να προσαρμοστεί στην εργένικη ζωή; Την απάντηση δίνει η κωμωδία «Crazy, Stupid, Love», που μεταδίδει απόψε, στις 22:45, το Star!

Ο Καλ Γουίβερ, δεν ζητάει τίποτα άλλο από τη ζωή του. Είναι παντρεμένος 25 χρόνια με την αγαπημένη του Έμιλι, τον σχολικό του έρωτα, έχει δύο υπέροχα παιδιά, μια αξιόλογη δουλειά, ένα υπέροχο σπίτι, ζει, κυριολεκτικά, τον ορισμό του αμερικάνικου ονείρου. Σε μια στιγμή όμως η τέλεια εικόνα, καταρρέει όταν η Έμιλι εξομολογείται στον Καλ πως τον απατά και θέλει διαζύγιο. Ο Καλ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Δεν ξέρει πια ποιος είναι, που πάει, τι θέλει.

Την κατάσταση έρχεται να σώσει ο φίλος του, Τζέικομπ Πάλμερ, ένας εκ πεποιθήσεως εργένης, που αλλάζει γυναίκες πιο συχνά από ότι αλλάζει πουκάμισα! Ο Τζέικομπ θα σταθεί στον φίλο του και θα τον παρηγορήσει με τον μόνο τρόπο, που ξέρει. Θα του παραδώσει ταχύρυθμα μαθήματα φλερτ και από αδιάφορο οικογενειάρχη θα τον μετατρέψει σε έναν γοητευτικό, ώριμο άντρα.

Η τύχη του Καλ αρχίζει να αλλάζει και οι επιτυχίες του στο γυναικείο φύλο ανεβάζουν το ηθικό του. Παρόλαυτα, η καρδιά του συνεχίζει να χτυπάει διαφορετικά ενώ και ο Τζέικομπ αισθάνεται για πρώτη φορά στη ζωή του ανήμπορος απέναντι στον έρωτα

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γκλεν Φικάρα και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Στιβ Καρέλ, Ράιαν Γκόσλινγκ, Τζουλιάν Μουρ, Έμα Στόουν, Μαρίσα Τομέι και Κέβιν Μπέικον.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top