ΕΣΥ βάζεις emojis; Όσο περισσότερο τα χρησιμοποιείς τόσο περισσότερο ΣΕΞ κάνεις!

ΔΕΣ τι υποστηρίζει νέα έρευνα

​Τα τελευταία χρόνια οι χρήστες των social media χρησιμοποιούν πολύ τα γνωστά emojis ή αλλιώς τις… «φατσούλες» για να εμπλουτίσουν μια συζήτηση!

Νέα έρευνα τώρα έρχεται να «αναστατώσει» τους χρήστες, η οποία υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν στα μηνύματα τους emojis κάνουν περισσότερο σεξ από τους άλλους!

Σύμφωνα με την έρευνα του site γνωριμιών match.com, «Singles in America», που πραγματοποιήθηκε σε 5.675 ανθρώπους, η συσχέτιση μεταξύ σεξουαλικής δραστηριότητας και emojis είναι θετική!

«Αποδεικνύεται πως το 54% των χρηστών emojis έκανε περισσότερο σεξ το 2014 σε σύγκριση με το 34% που δεν έκανε», αναφέρει η Έλεν Φίσερ, ανθρωπολόγος του Πανεπιστήμιου Rutgers στο New Jersey.

«Εδώ έχουμε μια νέα τεχνολογία που θέτει σε κίνδυνο την ικανότητά σας να εκφράσετε τα συναισθήματά σας», τονίζει η κ. Φίσερ.

«Έτσι, έχουν δημιουργηθεί τα emojis, ως ένας άλλος τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων», προσθέτει.

Η μελέτη δεν αποκαλύπτει μόνο πως οι χρήστες emojis κάνουν περισσότερο σεξ αλλά και πως είναι πιο πιθανό να θέλουν να παντρευτούν.

Οι ανύπαντροι άνδρες συνηθίζουν να χρησιμοποιούν σε σύ��κριση με τις singles γυναίκες το φατσάκι με τις καρδιές ως μάτια, ενώ οι γυναίκες το πρόσωπο που χαμογελά και το φιλί.
Heart-eyes-emoji.jpg

EmoticonIconX.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top