«Μια νύχτα στο Μουσείο 2» απόψε στο Star

Μην το χάσετε-Συντονιστείτε στις 21:00

«Μια νύχτα στο Μουσείο 2» απόψε στο Star

​Απόψε στις 21:00 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται η ταινία «Μια νύχτα στο Μουσείο 2».

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Η νύχτα έχει πέσει στο Ίδρυμα Σμιθσόνιαν της Ουάσιγκτον. Οι φύλακες έχουν φύγει, τα φώτα έχουν σβήσει, τα παιδιά είναι ήδη στα κρεβάτια τους και κοιμούνται... κι όμως κάτι απίστευτο συμβαίνει, καθώς ο πρώην νυχτοφύλακας Λάρι Ντέιλι (Μπεν Στίλερ) βρίσκεται μπλεγμένος στη μεγαλύτερη και πιο φανταστική περιπέτεια της ζωής του. Ο Λάρι έρχεται αντιμέτωπος με μια επική μάχη που λαμβάνει χώρα... στους διαδρόμους του μεγαλύτερου μουσείου στον κόσμο. Και πρέπει να προσπαθήσει να σώσει τους πρώην "άψυχους" φίλους του από τους κινδύνους που ελλοχεύουν... Τρία χρόνια μετά την περιπέτειά του στην πρώτη «Νύχτα στο Μουσείο», ο καλοκάγαθος Ντέιλ καλείται να εργαστεί ξανά ως νυχτοφύλακας για ένα βράδι, κι ως εκ θαύματος, βιώνει πάλι κάτι παραπλήσιο. Ο ήρωας βρίσκεται αντιμέτωπος με μία σειρά ανεξήγητων και υπερφυσικών καταστάσεων που επιβεβαιώνουν την ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Είναι φτιαγμένος για σπουδαία πράγματα.

ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ:

-Το μεγαλύτερο στοίχημα για τους συντελεστές της ταινίας ήταν να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύμπλεγμα μουσείων Σμιθσόνιαν, που προστατεύεται ως τμήμα του καπιτωλίου των ΗΠΑ και όπου δεν έχει διεισδύσει ποτέ μέχρι τώρα κινηματογραφική κάμερα.

-Προς μεγάλη τους έκπληξη, τους δόθηκε η άδεια να γυρίσουν κάποιες σκηνές μέσα στο μουσείο, αλλά υπό τον όρο ότι τα γυρίσματα θα γίνουν μόνο κατά τις εργάσιμες ώρες, που το μουσείο ήταν ανοιχτό για το κοινό. Όπως τονίζει ο σκηνοθέτης, Σον Λέβι, «ήταν σαν να κάναμε live theatre, αφού ο Μπεν Στίλερ έπρεπε να γυρίζει σκηνές για την ταινία με εκατοντάδες ανθρώπους τριγύρω να παρακολουθούν σε απόσταση αναπνοής».

-Το Ίδρυμα Σμιθσόνιαν θεωρείται πηγή πολιτισμού, εκπαίδευσης και εξερεύνησης ανά τον κόσμο, και ιδρύθηκε το 1846 με ένα κληροδότημα 500.000 δολαρίων από τον Βρετανό επιστήμονα Τζέιμς Σμίθσον, ο οποίος, παρόλο που δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στις ΗΠΑ, ήθελε να έχει η χώρα ένα ειδικό μέρος αφιερωμένο στην «αύξηση και τη διάχυση της γνώσης». Περισσότερα από 150 χρόνια αργότερα, το Ίδρυμα Σμιθσόνιαν αποτελεί το μεγαλύτερο σύμπλεγμα μουσείων στη Γη, όπου υπάρχουν τα πάντα: από αρχαία κόκαλα και ιστορικά έγγραφα της Αμερικής μέχρι και πιο σύγχρονα εκθέματα. Περίπου 25 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο εντυπωσιάζονται από τα εκθέματα.

-Το συγγραφικό δίδυμο των Τόμας Λένον και Ρόμπερτ Μπεν Γκάραντ εστίασαν τη δράση της ταινίας σε συγκεκριμένα σημεία του συμπλέγματος μουσείων Σμιθσόνιαν: στο Air and Space Museum (το μουσείο με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο), στο Smithsonian Castle και στο Lincoln Memorial.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top