Η Ιλένια Ουίλιαμς αποκαλύπτει τι κάνει τα βράδια με τον Ουγγαρέζο!

Μιλά πρώτη φορά ανοικτά για τη σχέση τους

Η Ιλένια Ουίλιαμς αποκαλύπτει τι κάνει τα βράδια με τον Ουγγαρέζο!

«Δίπλα στον Δημήτρη νιώθω ασφάλεια», εξομολογείται η Ιλένια Ουίλιαμς και μιλά, πρώτη φορά, ανοικτά για τη σχέση τους, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της!

Περίπου δέκα μήνες αφότου έγιναν ζευγάρι, η 26χρονη δημοσιογράφος εξηγεί, στην εφημερίδα «Real News», γιατί δεν μιλούσε για τη σχέση της παρά το ότι είχε δει το φως της δημοσιότητας: «δεν μιλάω γενικώς για τον εαυτό μου, πόσο μάλλον για την προσωπική μου ζωή. Δεν το έκανα επειδή ήθελα να κρύψω κάτι. Το έκανα γιατί δεν ένιωθα άνετα. Και ακόμη δεν νιώθω. Άλλωστε, υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζει κανείς εκτός από εμάς και τους πολύ δικούς μας ανθρώπους. Θέλω να κρατάω τις προσωπικές μου στιγμές για μένα».

«Όταν ένα ζευγάρι νιώσει ασφάλεια, τότε μπορεί να μιλήσει για τη σχέση. Έτσι δεν γίνεται άλλωστε στις σχέσεις; Πρώτα περνάει ένα χρονικό διάστημα και έπειτα ανακοινώνεται», συνεχίζει η Ιλένια και τονίζει πως δίπλα στον Δημήτρη νιώθει ασφάλεια.

Αν και τον τελευταίο καιρό έχει μετακομίσει σε δικό της σπίτι, στα βόρεια προάστια της Αθήνας, η 26χρονη περνά τις περισσότερες ελεύθερες ώρες της στο σπίτι του παρουσιαστή, στα νότια. Όταν τελειώνουν οι υποχρεώσεις της εκπομπής, το ζευγάρι περνά όμορφες βραδιές στο σπίτι, όπου ο ένας απολαμβάνει την μαγειρική του άλλου, καθώς η αγάπη τους για το φαγητό είναι κοινή.

«Ό,τι έκανα πριν, το κάνω και τώρα», συνεχίζει η Ιλένια και επισημαίνει ότι αντιμετωπίζει ψύχραιμα το ότι βρέθηκε να απασχολεί τα μέσα λόγω της σχέσης της, ενώ χαρακτηρίζει «γλυκύτατο πλάσμα» την Μαίρη Συνατσάκη και τονίζει πως δεν την ενοχλεί που στο παρελθόν δημοσιεύματα την ήθελαν ζευγάρι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top