«Τρελή Οικογένεια»: Το παλιό φλερτ θα φέρει γέλια μέχρι τελικής πτώσης!

Τι θα γίνει στην ελληνική κωμική σειρά του Star, απόψε, στις 21:00

«Τρελή Οικογένεια»: Το παλιό φλερτ θα φέρει γέλια μέχρι τελικής πτώσης!

Σε νέες σπαρταριστές περιπέτειες θα μπει απόψε η οικογένεια Αλατζά, που πρωταγωνιστεί στην ελληνική κωμική σειρά του Star «Τρελή Οικογένεια», η οποία μεταδίδεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, στις 21:00!

Η Αλέκα λέει στη Μαργαρίτα ότι συνάντησε ένα παλιό της φλερτ, τον Βαγγέλη Μπάρα. Αποδεικνύεται όμως πως η Μαργαρίτα δεν ήταν η μόνη από την οικογένεια που είχε σχέση μαζί του!

Στο μεταξύ, η Χλόη προσπαθεί να πείσει την Μαργαρίτα ότι με τη συμπεριφορά της έχει κάνει το γιο της, τον Αντώνη, μαμόθρεφτο. Εκείνη αποφασίζει ν’ αλλάξει τακτική στην ανατροφή του και να συμβάλει στη σκληραγώγησή του. Όταν όμως ο Αντώνης γυρίζει τραυματισμένος από την προπόνηση του, η «μάνα - κλώσα» χάνει την αυτοκυριαρχία της.

Η Ρωξάνη κι ο Ρίκο δε μιλιούνται, επειδή η Ρωξάνη έχει προτείνει να πάρουν τα δίδυμα το δικό της επίθετο. Ο Γιάννης την υποστηρίζει, αλλά ο Ρίκο αποφασίζει, για πρώτη φορά στη ζωή του, να τους δείξει τι σημαίνει οικογένεια Ρίτσι από τη Σικελία!

* Στο ρόλο του Άρη Μικελίδη, προπονητή του Αντώνη, ο Δημήτρης Μενούνος, στο ρόλο της Δώρας, κολλητής της Χλόης, η Σοφία Πριόβολου και στο ρόλο του Φάνη, κολλητού του Αντώνη, ο Στέλιος Χατζηγεωργίου.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top