«Τρελή Οικογένεια»: Η Ποπάρα και το λαχείο αναστατώνουν τους Αλατζάδες!

Τι θα γίνει απόψε, στις 21:00, στην κωμική σειρά του Star

«Τρελή Οικογένεια»: Η Ποπάρα και το λαχείο αναστατώνουν τους Αλατζάδες!

​Σε νέους σπαρταριστούς μπελάδες θα βάλουν τους Αλατζάδες η… Ποπάρα και ένα λαχείο, όπως θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της ελληνικής κωμικής σειράς του Star «Τρελή Οικογένεια», που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, στις 21:00!

Η Αλέκα και η Ρωξάνη συνεργάζονται μεταξύ τους, προκειμένου να ξεφορτωθούν για λίγο τον Γιάννη και τον Ρίκο και να περάσουν ένα ήσυχο απόγευμα.

Στο μεταξύ, ο Αντώνης φέρνει στο σπίτι για φαγητό την κοπέλα των ονείρων του, την Ποπάρα! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι της έχει πει ότι είναι γόνος πολύ πλούσιας οικογένειας. Έτσι, η Μαργαρίτα καλείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο.

Η Ρωξάνη οργανώνει μια εκδρομή για τον Γιάννη και την Αλέκα. Τους ετοιμάζει όμως ένα τόσο κουραστικό πρόγραμμα, ώστε μετά τις διακοπές χρειάζονται κι άλλες διακοπές ��ια ξεκούραση.

Η καθημερινή ζωή των Αλατζάδων, όπως την είχαν συνηθίσει, αποτελεί πλέον παρελθόν! Ο Γιάννης έχει κερδίσει στο λαχείο δυόμισι εκατομμύρια ευρώ. Η συνέχεια είναι απρόβλεπτη...

* Στο ρόλο της Ποπάρας η Αθηνά Φραγκούλη, στο ρόλο του Φάνη, κολλητού του Αντώνη, ο Στέλιος Χατζηγεωργίου και στο ρόλο της Δώρας, κολλητής της Χλόης, η Σοφία Πριόβολου

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top