Τραγωδία: Νεκρός βρέθηκε ο αδερφός της τηλεπερσόνας που αγνοούταν πάνω από δέκα μέρες

Οι Αρχές εντόπισαν το άψυχο κορμί του - Τι δήλωσε η 27χρονη σταρ/ πρώτη ανάρτηση: 10-12-2015, 23:30

Τραγωδία: Νεκρός βρέθηκε ο αδερφός της τηλεπερσόνας που αγνοούταν πάνω από δέκα μέρες

​Τραγικό τέλος είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση του 30χρονου αδερφού της Κριστίν Καβαλάρι.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο 30χρονος Μάικλ Καβαλάρι αγνοείτο πάνω από δέκα μέρες, με αποτέλεσμα η 28χρονη τηλεπερσόνα να δηλώσει την εξαφάνιση τους στις Αρχές.

Τρεις ημέρες μετά (την δήλωση εξαφάνισης), και ενώ η αγωνία της Καβαλάρι και της υπόλοιπης οικογένειάς της ήταν «στο κόκκινο», βρέθηκε το άψυχο κορμί του αδερφού της Μάικλ, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την αιτία θανάτου του.

spl1152523_004.jpg

Με δήλωση της στο «Us Weekly», η Κριστίν Καβαλάρι είπε:

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την αγάπη, την στήριξη και τις προσευχές σας όλη αυτή την δύσκολη περίοδο. Μόλις με ενημέρωσαν οι Αρχές πως βρήκαν το άψυχο σώμα του αδερφού μου. Είναι μια οδυνηρή περίοδος και προσπαθούμε να την διαχειριστούμε. Σας ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή μας και το πένθος μας».

μικαελ.jpg

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ:

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στις 27 Νοεμβρίου, χάθηκαν τα ίχνη του αδερφού της Κριστίν Καβαλάρι, Μίκαελ. Μετά από τηλεφώνημα που έγινε στην Αστυνομία, το αμάξι του βρέθηκε παρατημένο σε χωράφι, στην πολιτεία της Γιούτα.

071215110855_5881.jpg
Οι Αρχές «χτένιζαν» την περιοχή για να βρουν τον νεαρό, ενώ η τελευταία εμφάνισή του, την προπερασμένη Παρασκευή, είναι σε βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ενός βενζινάδικου.

071215110856_6783.jpg
Το μαύρο αυτοκίνητο του Μίκαελ εντοπίστηκε εκτός δρόμου και φαινόταν πως είχε χτυπήσει σε βράχο. O αερόσακος του οδηγού βρέθηκε ανοικτός, σημάδι που δείχνει σύγκρουση, ενώ το κινητό τηλέφωνο και το λ��πτοπ του νεαρού ήταν μέσα στο αμάξι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top