Μια καινούργια συμμαχία δημιουργείται στους «9 Μήνες»

Τι θα γίνει σήμερα, στις 17:50, στη σειρά του Star

Μια καινούργια συμμαχία δημιουργείται στους «9 Μήνες»

Μια καινούργια συμμαχία δημιουργείται, όταν η Άννα συναντά τον Δημήτρη και του ζητάει να καταστρώσει ένα πιο αποτελεσματικό σχέδιο ώστε να απομακρύνει τον Άλκη από την Κρίστη στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται από το Star, καθημερινά, στις 17:50!

Η Εύα παρακινεί τη Μαρίνα να προχωρήσει στην παράλληλη σχέση της με τον Μάνο, αφήνοντάς της ερωτηματικά για το δικό της, μυστικό παρελθόν. Η μετακόμιση της Δάφνης από το σπίτι του Μάριου στο σπίτι του Αντρέα, την προκαλεί για μία ακόμα φορά ανασφάλεια και ενοχές.

Ο Αντρέας όμως δείχνει αποφασισμένος να τη βοηθήσει κι αυτή, ανήμπορη κι αδύναμη πια, αφήνεται στα συναισθήματά της. Η Έλσα ετοιμάζεται για την παράσταση που θα δώσει με την μπάντα της στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Μάνος, με μοναδικό σκοπό να πάρει την εκδίκησή της.

Από την άλλη, ο Μάνος προσκαλεί τη Μαρίνα για να μην αφήσει κανένα περιθώριο στην Έλσα να του κάνει σκηνή. Εκείνη αντιδράει, ενώ το ίδιο βράδυ ο Μάνος δέχεται μία απρόσμενη επίσκ��ψη στο καμαρίνι του…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top