Λάκης Λαζόπουλος: «Λύγισε» on camera μιλώντας για την μητέρα του-Δείτε την έντονη συγκίνηση του

Ποιά συμβουλή του πατέρα του κρατά μέχρι σήμερα σαν «φυλαχτό» (video)

Λάκης Λαζόπουλος: «Λύγισε» on camera μιλώντας για την μητέρα του-Δείτε την έντονη συγκίνηση του

​Μια πολύ συγκινητική συνέντευξη έδωσε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής του «Αλ Τσαντίρι», με δυσκολία κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του όταν η κουβέντα πήγε στην μητέρα του Ριρίκα, η οποία έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο.

Φανερά συγκινημένος και με «υγρά» μάτια, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε:

«Είναι μαζί μου. Δεν φεύγει εύκολα. Δεν μιλάω παραπάνω γιατί άμα μιλήσω παραπάνω με παίρνουν τα κλάματα. Δεν με νοιάζει να αποδυναμωθείς εκείνη την ώρα. Είχα πολύ έντονη διαισθαντική σχέση μαζί της. Δεν είχα μια σχέση λογικής μαζί της».

8358_LAZOPOYLOS_ME_TI_MITERA_TOY_RIRIKA_18112013.jpg
Παράλληλα, μοιράστηκε και μια συμβουλή που του είχε δώσει ο πατέρας του, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική:

«Κράταγα πάντα του πατέρα μου την συμβουλή γιατί ήταν πολύ πιο αυστηρός και πολύ πιο direct. Στη μάνα μου άρεσε η ισορροπία και έκανε διάφορα για να τα έχει καλά όπως κάνουν όλες οι γυναίκες. Το 1982 κάτι είχαν γράψει για μένα, τα είχα αντιμετωπίσει και έλεγα πως δεν έχουν καμία σχέση με μένα. Με είχε πιάσει μια στεναχώρια και μια αδικία, και του είχα πει “δεν μου αρέσουν αυτά”. Μου είχε απαντήσει “κοίτα να δεις, στη ζωή υπάρχουν οι άνθρωποι που περπατάνε και μιλάν κάποιοι πίσω από την πλάτη τους. Και υπάρχουν και αυτοί που κάθονται και περιμένουν να περάσει κάποιος με σημαντική θέση που να μην μπορούν να μιλήσουν μπροστά του αλλά να θέλουν να μιλήσουν πίσω από την πλάτη του. Πρέπει να διαλέξεις. Θα είσαι αυτός που θα μιλάς πίσω από τις πλάτες των άλλων, ή από αυτούς που θα μιλάνε πίσω από την πλάτη τους;”»

Παράλληλα, ο Λάκης Λαζόπουλος, έκλεισε και το… «θέμα» που έχει δημιουργηθεί με την Ελένη Γερασιμίδου, η οποία είχε βγει και είχε πει πως πλέον δεν είναι φίλοι, εξηγώντας και τους λόγους:

«Την Ελένη την αγαπώ και θα την αγαπώ. Έχουμε περάσει τόσα ωραία. Τώρα αν έχουμε διαφορετικές απόψεις και η Ελένη –και ο κάθε άνθρωπος- θέλει να εκφράζεται για μένα, ανθρώπους που τους επέλεξα, τους διάλεξα και έχω ζήσει τόσο ωραίες στιγμές, έ��ω μόνο ευχαριστώ να πω, είμαι ευγνώμων και δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω».

Τέλος, αποκάλυψε πώς γράφει τα κείμενα του «Αλ Τσαντίρι», το οποίο θα βγει «στον αέρα» στις 15 Δεκεμβρίου:

«Τουλάχιστον δέκα μέρες βλέπω πιο εντατικά video, παρακολουθώ (τα πάντα), και γράφω κείμενα… Το κείμενο πρωτογράφεται Σάββατο βράδυ. Δηλαδή αν έχω δει 1.200 video για να διαλέξω 140 και να μπουν σε μια ιστορία αυτά τα 140 video, θα δω πάλι την Κυριακή… και Δευτέρα βράδυ ουσιαστικά τελειώνει το κείμενο και περιμένω την Τρίτη να δω τις τελευταίες εξελίξεις μήπως ανατρέψουν ή προσθέσουν κάποια θέματα».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top