Απόψε στο Star έρχονται οι πιο καθηλωτικές «Επόμενες Τρεις Μέρες»!

Περιπέτεια με τους Ράσελ Κρόου, Ελίζαμπεθ Μπανκς και Λίαμ Νίσον, στις 22:00

Απόψε στο Star έρχονται οι πιο καθηλωτικές «Επόμενες Τρεις Μέρες»!

​Μία από τις πιο καθηλωτικές περιπέτειες, το «Οι Επόμενες Τρεις Μέρες», προβάλλει απόψε, στις 22:00, το Star!

Ο Τζον Μπρέναν είναι ένας φιλήσυχος καθηγητής και οικογενειάρχης. Η ζωή του μοιάζει να είναι τέλεια μέχρι τη στιγμή που η σύζυγος του, Λάρα, συλλαμβάνεται για ένα φόνο, που όμως ισχυρίζεται πως δεν έχει διαπράξει. Η ζωή της ευτυχισμένης οικογένειας ανατρέπεται οριστικά.

Τρία χρόνια μετά την καταδίκη της, ο Τζον παλεύει να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια του, να συνεχίσει τη δουλειά του, να μεγαλώσει τον γιο τους, Λιουκ και να κυνηγάει κάθε ευκαιρία για να αποδείξει την αθωότητα της συζύγου του.

Όταν το δικαστήριο απορρίπτει και την τελευταία τους προσπάθεια για έφεση, η Λάρα αρχίζει να έχει τάσεις αυτοκτονίας και ο Τζον αποφασίζει πια πως υπάρχει μία μόνο πιθανή και ανεκτή λύση απέναντι στον νόμο, που καταστρέφει τη ζωή και την οικογένειά του: να βγάλει τη σύζυγο του από την φυλακή. Καταστρώνει ένα περίπλοκο σχέδιο απόδρασης και βυθίζεται σε έναν επικίνδυνο, σκοτεινό και άγνωστο για εκείνον κόσμο, θέτοντας σε κίνδυνο τα πάντα για να σώσει τη γυναίκα, που αγαπά και τη ζωή, που ονειρεύτηκαν να μοιραστούν ως το τέλος…

Το «Οι Επόμενες Τρεις Μέρες», σε σκηνοθεσία Πολ Χάγκις και με τους Ράσελ Κρόου, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Λίαμ Νίσον, Ολίβια Γουάιλντ, Μπράιαν Ντένεχι και Τζόναθαν Τάκερ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, είναι διασκευή της γαλλικής ταινίας «Pour Elle» του 2008 του σκηνοθέτη Φρεντ Καβαγιέ , ο οποίος είχε προταθεί για «Βραβείο Σεζάρ» ως πρωτοεμφανιζόμενος σκηνοθέτης.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top