Η πληρωμένη απάντηση της Κουτσελίνη στον Ουγγαρέζο για την κόρη της

ΔΕΙΤΕ τι είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της

Η πληρωμένη απάντηση της Κουτσελίνη στον Ουγγαρέζο για την κόρη της

​Στα σχόλια που έκανε η παρέα της εκπομπής «SPATA live», για την 5 ετών κόρη της, Έμμα, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να λέει ακόμη πως αν κάνει εκπομπή η κόρη της παρουσιάστριας θα λέγεται «Αίμα θα σε πάει», απάντησε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», με αφορμή το Χριστουγεννιάτικο BAZAAR του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» είπε τα εξής!

«Θέλω σήμερα να ξεκινήσουμε αισιόδοξα γιατί όταν βοηθάμε ένα παιδί, βοηθάμε τον εαυτό μας. Και όταν αυτό το παιδί έχει μία ασθένεια, τότε πρέπει να είμαστε ακόμα περισσότερο πάνω από το προσκεφάλι του. Σήμερα και αύριο λοιπόν γίνεται ένα χριστουγεννιάτικο BAZAAR, που είναι του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και γίνεται στο ξενοδοχείο «Theoxenia Palace Hotel» στην Κηφισιά. Εγώ πέρυσι είχα πάει και θα βρείτε εκεί πολύ ωραία πράγματα. Έλληνες δημιουργοί και μεγάλα καταστήματα διαθέτουν πράγματα εκεί και μέρος των εσόδων τους πηγαίνουν στον σύλλογο «Ελπίδα». Θα πάω το απόγευμα και σήμερα και αύριο με φίλους μου, για να ενισχύσουμε την προσπάθεια του συλλόγου «Ελπίδα». Είναι πολύ σημαντικό και δ�� επέλεξα σήμερα τυχαία να βάλω άσπρα, γιατί θέλω τα παιδιά να είναι το φως μας, να είναι η ελπίδα μας, να είναι το αύριο και να μην αφήνουμε κανέναν να μας τα προσβάλλει» είπε ξεσπώντας σε κλάματα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top