Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Πάντα ήθελα ένα δεύτερο παιδί»

«Δεν περίμενα ότι θα έκανα ούτε ένα λεπτό τηλεόραση» αποκάλυψε ο παρουσιαστής του Blind Taste

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Πάντα ήθελα ένα δεύτερο παιδί»

​Αντίστροφα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του έχει αρχίσει να μετρά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Έρχεται ναι. Σε λίγο καιρό θα λέω πως έχω κάνει δύο επιτυχίες» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην «Real Life».

O παρουσιαστής του Star δεν αναφέρθηκε μόνο στα προσωπικά του, αλλά αποκάλυψε και ποιο είναι το δυνατό σημείο της εκπομπής «Blind Taste» που παρουσιάζει κάθε μέρα στο Star στις 16:30.

«Είναι ένα παιχνίδι που έχει ως βάση τη μαγειρική. Έχει κέντρο το φαγητό αλλά ταυτόχρονα είναι στημένο έτσι ώστε να μαθαίνεις πράγματα για τους παίκτες. Υπάρχει φυσικά και το δεύτερο κομμάτι που δοκιμάζουν οι παίκτες τα πιάτα με κλειστά μάτια και μπαίνουν στη διαδικασία βαθμολογίας. Αυτό το στάδιο έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον γιατί δημιουργούνται αστείες καταστάσεις. Δεν είναι ένα παιχνίδι που θα το δεις για να μάθεις να μαγειρεύεις, αλλά για να χαλαρώσεις και να περάσεις ωραία» αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Όταν πρωτοξεκίνησε είχε φανταστεί άραγε πως θα έμενε τόσο καιρό στην τηλεόραση;

«Δεν περίμενα ότι θα κάνω ούτε ένα λεπτό τηλεόραση. Εγώ έκανα τηλεόραση στα 40 μου οπότε δεν είμαι ο κλασικός άνθρωπος της τηλεόρασης. Ήρθε στη ζωή μου τυχαία αλλά περνάω πολύ καλά».

Όσο για το αν νιώθει ανταγωνιστικά απέναντι στους συναδέλφους του που παρουσιάζουν και εκείνοι εκπομπές μαγειρικής;

«Όχι ποτέ. Είναι τελείως διαφορετικό το δικό μας κομμάτι, και μάλιστα μερικές φορές μπαίνουμε και στο απυρόβλητο. Δεν μπορείς να συγκρίνεις εκπομπές μαγειρικής μεταξύ τους, είναι όλες διαφορετικές. Οι περισσότεροι από εμάς δεν ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ίντριγκες και εντυπώσεις. Μας ενδιαφέρει να κάνουμε τη δουλειά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top