Νίκος Γαλανός για «9 Μήνες»: «Χαίρομαι που κάνω τον κακό»!

Τι λέει για την συμμετοχή του στη σειρά του Star και τα επόμενα επεισόδια

Νίκος Γαλανός για «9 Μήνες»: «Χαίρομαι που κάνω τον κακό»!

Τους λόγους για τους οποίους είπε ξανά «ναι» σε καθημερινή σειρά αποκαλύπτει ο Νίκος Γαλανός, μιλώντας για την συμμετοχή του στη σειρά «9 Μήνες», που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 17:50, από το Star!

«Παρόλο που είναι κουραστικό ένα καθημερινό σήριαλ, είπα “ναι” γιατί εμπιστεύομαι την Άννα Αδριανού και τον Γιάννη Μπότση. Από την αρχή πίστεψα ότι θα είναι μια πολύ καλή δουλειά», λέει, στο περιοδικό «TV 24», ο καταξιωμένος ηθοποιός.

Όταν τον ρωτούν για τον ρόλο του κακού που ενσαρκώνει στη σειρά, ο Νίκος Γαλανός αφήνει να εννοηθεί ότι… έρχονται εκπλήξεις στους «9 Μήνες»: «για την ώρα δεν νομίζω ότι έχει βγει τόσο πολύ το κακό πρόσωπο του Πέτρου, ούτε ξέρω πώς θα βγει από τους συγγραφείς. Πάντως, δεν υπάρχουν κάποιες ακραίες αντιδράσεις – φαντάζομαι ότι αυτό θα γίνει σε έναν με δύο μήνες. Χαίρομαι, πάντως, που κάνω τον κακό, γιατί αυτοί έχουν το “ζουμί”».

Σε ερώτηση για την αντίδραση του Πέτρου όταν μαθαίνει για τη σχέση της Δάφνης με τον Ανδρέα, ο πρωταγωνιστής αναφέρει πως δεν μπορεί να αποδεχθεί το ότι η κόρη του επιθυμεί να έχει σχέση με έναν τέτοιο άνθρωπο, ενώ προαναγγέλλει «πόλεμο» μεταξύ κακών, μέχρι, τελικά, να δεχθεί το ειδύλλιο.

«Κατά βάθος, ο Πέτρος τον Μάριο δεν τον ήθελε γιατί δεν είχε δυναμική προσωπικότητα ενώ στον Αντρέα παραδέχεται κάποια πράγματα, όπως το ότι είναι δυναμικός, οπότε μπορεί να προστατέψει την κόρη του», παραδέχεται ο ηθοποιός, ενώ αποκαλύπτει πως ο Πέτρος δεν γνωρίζει τη σχέση του Αχιλλέα με τον Εύα, αλλά και την εμπλοκή του στην εξαφάνιση της βιολογικής μητέρας της Δάφνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top