ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ: Αγκαλιές και φιλιά στα μπουζούκια Μενεγάκη – Παντζόπουλος!

Οι τρυφερές στιγμές του ζευγαριού σε δημόσια θέα

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ: Αγκαλιές και φιλιά στα μπουζούκια Μενεγάκη – Παντζόπουλος!

Χάδια και φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, χάρισε η Ελένη Μενεγάκη στον Ματέο Παντζόπουλο, κατά την παραμονή τους σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Εξίσου τρυφερός, ο επιχειρηματίας δεν την άφησε στιγμή από την αγκαλιά του.

mne2.jpg

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η παρουσιάστρια, μετά από on air υπόσχεση που έδωσε στον Πάνο Κιάμο, βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής. Εκτός από τον Ματέο, μαζί της ήταν ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος και οι Δημήτρης Αλεξάνδρου, Βασίλης Μπουλούμπασης, Κατερίνα Ζαρίφη και Αντωνία Καλλιμούκου.

mne10.jpg

Φορώντας ένα μαύρο απαστράπτον μίνι, η Ελένη μπήκε πρώτη στο νυχτερινό κέντρο, ενώ ακολούθησε, με μαύρο παντελόνι και σκούρο μπλε πουκάμισο, ο αγαπημένος της. «Δεν απέφυγαν στιγμή τον φωτογραφικό φακό και δεν έδειξαν να ενοχλούνται καθόλου. Αντίθετα, ήταν αυθόρμητοι και διαχυτικοί», λέει, στο περιοδικό «Ok!», άνθρωπος που τους είδε από κοντά.

ImageHandler.jpg

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είχαν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον! Τραγούδησαν και διασκέδασαν, χωρίς να λείπουν οι τρυφερές σ��ιγμές μεταξύ τους, ενώ αποχώρησαν γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα, πιασμένοι χεράκι – χεράκι...

mne6.jpgmne9.jpg
mne15.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Ζευγάρι με την Καλλιμούκου ο αδερφός της Μενεγάκη; Τι συνέβη σε νυχτερινό κέντρο!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top