Μαίρη Συνατσάκη: Με... μονόπετρο στο χέρι στη ραδιοφωνική εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Της είπε ότι... "παντρεύεται" προσεχώς!

Μαίρη Συνατσάκη: Με... μονόπετρο στο χέρι στη ραδιοφωνική εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Με ένα… μονόπετρο στο χέρι εμφανίστηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, στον Ρυθμό 949 η Μαίρη Συνατσάκη η οποία παραχώρησε κοινή συνέντευξη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η παρουσιάστρια του «This is Spata» έκανε την οικοδέσποινα να «παγώσει» όταν της εκμυστηρεύτηκε ότι ετοιμάζεται να… παντρευτεί!

Όλα αυτά βέβαια, ενώ υποτίθεται ότι δεν βρίσκονταν στον… «αέρα».

Η Σταματίνα Τσιμτισλή φυσικά δεν θα άφηνε την «είδηση» να της φύγει από τα χέρια και έτσι δήλωσε στην Συνατσάκη ότι θα την ρωτήσει για το μονόπετρο on air.

Εκείνη τη στιγμή έκανε την εμφάνισή του ένας συνεργάτης της Τσιμτσιλή ο οποίος τους ενημέρωσε ότι όσα είχαν πει "off the record" ακούστηκαν στον «αέρα» με αποτέλεσμα να επικ��ατήσει πανικός για λίγη ώρα, μέχρι που ο Ουγγαρέζος άρχισε να γελάει αποκαλύπτονας τη... φάρσα που έκαναν στην παρουσιάστιρα του «Happy Day»!

Όσο για το πώς αντέδρασε η Σταματίνα; «Σε έχω για πολύ ξύπνια εσένα που θα ξέχναγες δήθεν το δαχτυλίδι» ανέφερε απευθυνόμενη στην Μαίρη Συνατσάκη και πρόσθεσε: «Εγώ βέβαια είμαι killer,θα το ρώταγα!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top