33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Το Star έτρεξε και...τερμάτισε

ΔΕΙΤΕ πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μπορεί όλοι να τρέχουμε καθημερινά αλλά τρέξιμο από τρέξιμο έχει διαφορά… χιλιομέτρων, αγωνιστικότητας, αισιόδοξης αντιμετώπισης, ανθρώπινου μηνύματος.

Στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, το Star ήταν εκεί, καθώς όχι μόνο… έτρεξε αλλά και τερμάτισε!

Ο δημοσιογράφος του πολιτικού ρ��πορτάζ Νίκος Αρμένης, όπως σας έχουμε γράψει ήδη από το star.gr, έτρεξε τα 42,195 μέτρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου και τερμάτισε κάνοντας προσωπικό ρεκόρ. Η απόδοσή του ήταν καλύτερη από πέρυσι κατά μία ώρα και πέντε λεπτά!!!

ΑΡΜ.jpg

(Ο δημοσιογράφος Νίκος Αρμένης)

Ο Νίκος εξαιρετικά οργανωμένος αθλητής, την παραμονή το βράδυ κοιμήθηκε στη Νέα Μάκρη, για να μην καταπονηθεί από τη διαδρομή, ενώ στον αγώνα του είχε θερμό υποστηρικτή τη 15 μηνών κόρη του, Νάσια.

νικοσ.jpg
Μέσα στο αθλητικό πνεύμα, ευχαρίστησε την προπονήτριά του, Μαρία Πολύζου, που κατέχει το ρεκόρ της ταχύτερης Ελληνίδας μαραθωνοδρόμου από το 1997 και συγκίνησε τους πάντες, όταν τον αγώνα του αφιέρωσε στην τόσο πρόωρα χαμένη συνάδελφό του, Κατερίνα Γκίκα.

Εκτός από τον Νίκο Αρμένη, από τη Διεύθυνση Τεχνικής Λειτουργίας, ο αποθηκάριος Γιώργος Ιακώβου, έτρεξε και βέβαια τερμάτισε με περηφάνια και με την υπόσχεση ότι του χρόνου θα πάει «ακόμα πιο δυνατά».

ξξ.jpg

(Ο Γιώργος Ιακώβου)

10 χιλιόμετρα

Η Πόπη Τσαπανίδου έτρεξε στα 10 χιλιόμετρα και τερμάτισε σε 62 λεπτά. Η παρουσιάστρια του "Live U" αν και ήταν κρυωμένη ήταν συνεπής στο στόχο της!

ΤΣΑΠ.jpg

(Η Πόπη Τσαπανίδου)

Επίσης, ο δημοσιογράφος του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ, Γιώργος Κολοβάτσιος, έτρεξε στα 10 χιλιόμετρα και τερμάτισε και αυτός στα 62 λεπτά. Προπονείται κάθε μέρα τρέχοντας στο διάδρομο 6,5 έως 7 χιλιόμετρα. Ο χώρος, που τον «εμπνέει», δ��ν είναι άλλος από το γυμναστήριο στις εγκαταστάσεις του Star.

ΚΟΛ.jpg

(Ο δημοσιογράφος Γιώργος Κολοβάτσιος)


10 χιλιόμετρα έτρεξαν επίσης και τερμάτισαν:

- ο ηλεκτρολόγος μηχανικός και τεχνικός ασφαλείας του κτιρίου, Θανάσης Βάλαρης
- ο υδραυλικός και υπεύθυνος για τη συντήρηση του κτιρίου, Κυριάκος Δημακαρέας

ηη.jpg

(Οι Θανάσης Βάλαρης και Κυριάκος Δημακαρέας)


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top