O 5ος κύκλος του «Mike & Molly» έρχεται στο Star!

Από το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 17:50

O 5ος κύκλος του «Mike & Molly» έρχεται στο Star!

Τον 5ο κύκλο του «Mike & Molly», της τρυφερής ιστορίας αγάπης δύο καθημερινών ανθρώπων, που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της ζωής με γέλιο και χιούμορ, θα προβάλλει από το Σάββατο, 14 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο, στις 17:50, το Star!

Στον 5ο κύκλο, η Μόλι επιστρέφει από το 8 εβδομάδων σεμινάριο για νέους συγγραφείς. Φυσικά, τίποτα δεν λειτουργεί ποτέ ομαλά στη ζωή της επίδοξης συγγραφέα και σύντομα έρχεται αντιμέτωπη με τον Μάικ, την οικογένειά της αλλά και τον εκδότη της, ο οποίος της ζητάει να ξαναγράψει το βιβλίο της με έναν πιο προκλητικό τρόπο.

MIKEMOLLY (1) (1024x683).jpg

Η Μόλι ερευνά το «ζουμερό» παρελθόν της Πέγκι για το δεύτερο μυθιστόρημά της και για τις ανάγκες της συγγραφικής της έμπνευσης, τη συνοδεύει στη γενέτειρα της, μια αγροτική περιοχή στο Μιζούρι και γίνεται μάρτυρας της συνάντησής της με την αποξενωμένη αδελφή της.

Όσο για τον Μάικ;
περιπέτειές του περιλαμβάνουνπεριπέτειές του περιλαμβάνουν βόλτες με τον συνεργάτη του στην καταπολέμη��η του εγκλήματος, Καρλ. Η σύλληψη της Τζόις θα προκαλέσει νέα οικογενειακή ταραχή, όταν αρνείται να υποβληθεί σε αλκοτεστ. Ο Μάικ γνωρίζει επιτέλους και τη θεία του Ρόζμαρι

Στο «Mike & Molly» παίζουν οι Μπίλι Κάρντελ, Μελίσα Μακ Κάρθι, Ρένο Γουίλσον, Κέιτι Μίξον, Ναϊάμπι Ναϊάμπι, Σούζι Κερτζ, ενώ, στον 5ο κύκλο, σε ρόλο γκεστ σταρ εμφανίζεται η βραβευμένη με Όσκαρ Κάθι Μπέιτς.

MIKEMOLLY (3) (1024x683).jpg

Trivia:

- Ο 5ος κύκλος είναι αμερικανικής παραγωγής 2014 – 2015 και θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια.

- Το 2011 έφερε στην πρωταγωνίστρια της σειράς, Μελίσα Μακ Κάρθι, το πρώτο της primetime Emmy στην κατηγορία Α’ γυναικείου ρόλου σε κωμική σειρά, το οποίο παρέλαβε τρακαρισμένη, ενώ με δάκρυα στα μάτια, ευχαρίστησε ολόκληρο το επιτελείο και την παραγωγή, τονίζοντας πως «μία επιτυχημένη κωμική σειρά είναι πάντα αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας».

- Η σειρά προβάλλεται σε 39 χώρες, ενώ παραγωγός της είναι ο master του είδους Τσακ Λορ, δημιουργός των επιτυχημένων «Two and a Half Men» και «The Big Bang Theory».

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του 5ου κύκλου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top