«Η Τρελή Οικογένεια»…έρχεται στο Star!Κάντε κλικ και δείτε πότε κάνει πρεμιέρα!

Η νέα ελληνική κωμική σειρά που θα σας κάνει να «λιώσετε» στα γέλια με τις περιπέτειες της οικογένειας Αλατζά

​Πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο Star, η «Τρελή Οικογένεια»!

Πρόκειται για νέα, ελληνική κωμική σειρά του Star, που θα σας κάνει να «λιώσετε» στα γέλια με τις περιπέτειες της ανατρεπτικής οικογένειας Αλατζά, και να αναρωτηθείτε πόσους τρελούς μπορεί να χωρά ένα σπίτι.

ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ_FAMILY TREE.jpg

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΑΤΖΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:

Η οικογένεια Αλατζά, μια οικογένεια, που καλύπτει τρεις γενιές, που -αν όχι όλα- τα περισσότερα μέλη της, κάτι …μας θυμίζουν!

ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (19).jpg
Παππούδες σε ψυχραιμία, μαμάδες σε υστερία, μπαμπάδες στον κόσμο τους, ��φηβοι σε έξαρση, μωρά στην κούνια και ένας σκύλος σκέτη γλύκα, συνθέτουν την εικόνα της πιο αστείας οικογένειας.

ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (2).jpg
Οικογενειακά τραπέζια που καταλήγουν σε καταστροφή, επισκέψεις ανεπιθύμητων συγγενών, ενοχλητικοί, γείτονες, απαιτητικοί συνάδελφοι, αδιάφοροι σύντροφοι, εφηβικές σκανταλιές, και όχι μόνο, συνθέτουν το πολύχρωμο, πολύβουο παζλ της οικογένειας Αλατζά!

ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (10).jpg

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:

Ο Γιάννης και η Αλέκα είναι πολλά χρόνια παντρεμένοι και πάντα ερωτευμένοι. Η μεγάλη τους κόρη, η Μαργαρίτα είναι χωρισμένη και μεγαλώνει τα δυο της παιδιά, τον Αντώνη και την Χλόη, που βρίσκονται στην εφηβεία. Η μικρή τους κόρη, η Ρωξάνη, είναι παντρεμένη με τον Ρίκο, που είναι Σικελός και έχουν δύο αξιολάτρευτα νεογέννητα δίδυμα.

ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (11).jpg
Η Αλέκα γιορτάζει τα γενέθλιά της και δέχεται ένα υπέροχο δώρο από τον Γιάννη. Ο Ρίκο δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα δίδυμα και επινοεί, με τη βοήθεια της Ρωξάνης, ένα τέχνασμα για να το καταφέρει.

Η Μαργαρίτα σ’ ένα τηλεφώνημα στον πρώην άντρα της, παριστάνει ότι βρίσκεται σ’ ένα πάρτι και είναι η ψυχή της βραδιάς, παρόλο που είναι στον καναπέ, αγκαλιά με τον σκύλο τους, τον Φάτσα. Ο Αντώνης και η Χλόη την παρακολουθούν εντυπωσιασμένοι!

ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (27).jpg
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τάσος Κωστής, Σόφη Ζαννίνου, Θωμαίς Ανδρούτσου, Κατερίνα Γερονικολού, Δημήτρης Κυρατσούδης, Άρης Αντωνόπουλος, Μαρτίνα Δημοπούλου.

ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (33).jpg
H σειρά βασίζεται στο γαλλικό format «En Famille», που συνεχίζεται στη Γαλλία για 5η σεζόν. Η σειρά βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής σε 5 επιπλέον χώρες.

ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (36).jpg
Παραγωγή: On Noir

ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (43).jpgΣκηνοθεσία: Κώστας Κιμούλης

ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (45).jpg
Γιατί τους φίλους τους διαλέγουμε, την οικογένειά μας, όχι!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τρελή Οικογένεια»: Συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας σειράς του Star

Φωτορεπορτάζ: Πού το έκαψαν οι συντελεστές της νέας σειράς του Star «Τρελή Οικογένεια!»

Φωτορεπορτάζ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Star «Τρελή Οικογένεια»!

Όλες οι λεπτομέρειες για την οικογένεια Αλατζά που θα μας ξετρελάνει

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top