Τα καυτά φιλιά της Ελένης με τον Ματέο στα μπουζούκια- ΒΙΝΤΕΟ

Σε τρυφερά ενσταντανέ το ζευγάρι/ πρώτη ανάρτηση: 09-10-2015, 23:22

Τα καυτά φιλιά της Ελένης με τον Ματέο στα μπουζούκια- ΒΙΝΤΕΟ

​Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Πάνος Κιάμος και η Αγγελική Ηλιάδη, διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου, η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο, όπως σας γράψαμε στο star.gr. Στην παρέα τους ήταν ο αδερφός της παρουσιάστριας, Θοδωρής Μισόκαλος, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Αντωνία Καλλιμούκου.

Βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» απαθανατίζει την 46χρονη παρουσιάστρια να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον σύντροφο της και πατέρα της μικρής της κόρης, Μαρίνας.

Μαρτυρίες λένε πως αφιέρωναν τραγούδια ο ένας στον άλλον και πως καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν έλειπαν οι τρυφερές στιγμές μεταξύ τους.

Το ζευγάρι έφτασε στο μαγαζί με το τζιπ της Ελένης, ενώ νωρίτερα η ίδια δεν είχε επιβεβαιώσει την κράτησή της, οπότε εξέπληξε ευχάριστα θαμώνες και φωτογράφους.

Πριν από μερικές μέρες, ο Πάνος Κιάμος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης και η οικοδέσποινα εξέφρασε μία επιθυμία της. «Πολύ φτιάχτηκα σήμερα! Γιατί έχετε τόσα χρόνια να με βγάλετε έξω;», είχε πει χαρακτηριστικά στους συνεργάτες της και ζήτησε από τον τραγουδιστή να τους κανονίσει ένα τραπέζι για το Σάββατο. Έτσι, λοιπόν το ‘πε και το έκανε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top