Κατερίνα Καινούργιου για Σταθοκωστόπουλο: «Δεν με αφορά κανένας γάμος!»

Τι λέει για τον χωρισμό με τον πρώην σύντροφο της η παρουσιάστρια-Η ενόχληση της επειδή κάποιοι την θεωρούν «σκουπίδι»

Κατερίνα Καινούργιου για Σταθοκωστόπουλο: «Δεν με αφορά κανένας γάμος!»

​Για τον χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς να κρύψει την δυσφορία της για τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα:

«Στην παρούσα φάση δεν είναι ωραία η στιγμή για να μιλήσω. Είναι κάτι για το οποίο δεν αισθάνομαι πολύ καλά. Όταν νιώσω καλά, θα βγω όπου νιώθω άνετα για να μιλήσω και να κλείσει όλο αυτό!»

041115112538_8543.jpg
Σχολιάζοντας τις φήμες που την ήθελαν απρόσκλητη στο γάμο της αδερφής του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, επειδή η παρουσιάστρια είχε κακές σχέσεις μαζί της, είπε:

041115112539_9557.jpg
«Δεν με αφορά κανένας γάμος. Δεν θέλω να πω γι αυτό. Αν είναι να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή, θα μιλήσω καθαρά για μένα!»

Τέλος, δεν έκρυψε και το παράπονο της, επειδή όπως είπε κάποιοι άνθρωποι του χώρου την θεωρούν τηλεοπτικό σκουπίδι:

«Κάποιοι άνθρωποι του χώρου, με σχολιάζουν με τα χειρότερα λόγια λες και είμαι το σκουπίδι της ελληνικής τηλεόρασης και όλα τα άλλα είναι τέλεια», προσθέτοντας πως οι τηλεκριτικοί… δεν την χωνεύουν:

041115112542_2927.jpg
«Για κάποιο λόγο οι τηλεκριτικοί δεν με χωνεύουν. Δεν θα μπω στη διαδικασία… εγώ σέβομαι κάποιους ανθρώπους και διαβάζω τις κριτικές. Δεν τους έχω όλους στο ίδιο καλάθι. Κάποιους τους εκτιμώ και με τις κριτικές κάποιων άλλων γελάω. Αυτούς που εκτιμώ, λαμβάνω σοβαρά υπόψιν αυτά που γράφουν. Αν δω ότι η κριτική είναι εμμονική, δεν τα διαβάζω».

Όσο για την τηλεθέαση της εκπομπής της που δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερ��υς οιωνούς; Απαντά πως «είναι μια πολύ σκληρή ζώνη που έχει σκαμπανεβάσματα καθημερινά. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να βγάλουμε συμπεράσματα. Έτσι θα πηγαίνει αυτό… πάνω-κάτω. Εγώ αυτό που θέλω είναι εγώ και η δικιά μου ομάδα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να το αγαπήσει ο κόσμος».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτη φορά μιλά ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: «Ήταν απόφαση μου να μην έρθει στο γάμο η Κατερίνα»

Ζευγάρι με γνωστή ηθοποιό ο Σταθοκωστόπουλος μετά την Καινούργιου; Οργιάζουν οι φήμες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top