ΔΕΙΤΕ πως η Τατιάνα Στεφανίδου συγκίνησε την Ναταλία Γερμανού

«Έχω υπάρξει καλεσμένη σε πολλές εκπομπές και κανείς δεν μου το έκανε αυτό»

ΔΕΙΤΕ πως η Τατιάνα Στεφανίδου  συγκίνησε την Ναταλία Γερμανού

​Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί την Ναταλία Γερμανού, αφού καθώς καθόταν ανέμελη στο καμαρίνι της, η πόρτα χτύπησε και μπήκε μέσα η Τατιάνα με μία συνεργάτιδά της, κρατώντας στα χέρια τους τρεις γλάστ��ες.

«Εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία συζητώντας για άλλη μία φορά με την Τατιάνα(σ.σ: χθες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της), πέρασα όμως ακόμη πιο ωραία και αυτό θέλω να το εξομολογηθώ και να το μοιραστώ μαζί σας. Σήμερα το πρωί, στο καμαρίνι μου, την ώρα που ετοιμαζόμουνα για να ξεκινήσω την εκπομπή αυτή, με τα ρόλεϊ στο κεφάλι και τον Θάνο Βογιατζή να με ετοιμάζει, ακούστηκε ένα “τακ τακ” στην πόρτα του καμαρινιού. Μπήκε λοιπόν μέσα η Τατιάνα με μία συνεργάτιδα της εκπομπής της και κρατούσαν τρεις τεράστιες γλάστρες με λουλούδια» είπε η παρουσιάστρια on air και πρόσθεσε: «Ήρθε και μου είπε “αυτά είναι για σένα, για να σου δείξω την αγάπη μου, και να σου πω έτσι μέσα από την καρδιά μου να μην ξεχνάς ποτέ πόσο σ’ αγαπάει ο κόσμος και να μην ξεχνάς ποτέ πόσο αξίζεις».

Πως αντέδρασε όμως η Ναταλία σε όλα αυτά;

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Έχω υπάρξει καλεσμένη σε πάρα πολλές εκπομπές και αυτό ομολογώ, πως δεν μου το έχει κάνει ποτέ κανείς. Και αυτό το κορίτσι, γιατί για μένα κορίτσι είναι, δεν το έκανε ούτε για δημόσιες σχέσεις, ούτε για τίποτα. Δεν με έχει καθόλου ανάγκη σκίζει η εκπομπή της. Το έκανε επειδή το ένιωσε. Θα μπορούσε απλά να έρθει με μία ανθοδέσμη όχι με τρεις πελώριες γλάστρες για να τις πάω στο σπίτι μου και να της φυτέψω και έτσι να θυμάμαι την Τατιάνα. Το έκανε γιατί έτσι είναι αυτή η κοπέλα που τη βλέπετε και παρουσιάζει την εικόνα μιας κομψής και λίγο απρόσιτης αλλά η Τατιάνα είναι ένα άλλο πλάσμα και την ευχαριστώ δημόσια. Στο χρώσταγα. Μου έφτιαξες τη μέρα» είπε με τρεμάμενη φωνή η παρουσιάστρια του «NAMASTE».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top