Σε τρελά κέφια ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στα γυρίσματα του «Blind Taste»

Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής για το επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα

Σε τρελά κέφια ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στα γυρίσματα του «Blind Taste»

Το πώς είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, πίσω από τις κάμερες και τι ακριβώς λέει στους παίκτες του «Blind Taste» που προβάλλεται καθημερινά στο Star στις 16:30, κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

δημήτρης 12.jpg
Ο παρουσιαστής δείχνει να απολαμβάνει τα γυρίσματα, κάνοντας χιούμορ τόσο με τους τέσσερις διαγωνιζόμενους που λαμβάνουν μέρος στο παιχνίδι, όσο και με τον σκηνοθέτη της εκπομπής.

δημήτρης 13.jpg
Ο ίδιος αυτοσαρκάζεται όταν ξεχνά τα λόγια του, τραγουδάει μαζί μαζί με τους διαγωνιζόμενους, «πειράζει» τον σκηνοθέτη της εκπομπής και γενικότερα βρίσκεται σε τρελά κέφια!

δημητρης 1.jpg

Ο παρουσιαστής, μετά την προβολή του video, απευθυνόμενος στη Ζήνα Κουτσελίνη, είπε: «Όπως μπορείς να καταλάβεις και αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι, είναι μία εκπομπή στην οποία περάσαμε εξαιρετικά, έχει πάρα πολύ γέλιο. Ευτυχώς δεν βάλατε κάποια άλλα πράγματα που έλεγα, γιατί ήταν για πολλά «μπιπ». Ευτυχώς έχουμε αρκετό υλικό και φαίνεται πως πέρασα καλά και συνεχίζω να περνάω» είπε ο τηλεοπτικός σεφ, ενώ έκανε και μία αποκάλυψη για την εβδομάδα που έρχεται: «Είναι πάρα πολύ δυνατή η εβδομάδα. Εγώ που είδα τα επεισόδια και ήμουν φυσικά εκεί, έπαθα πλάκα. Ήμουν εκεί αλλά ξέρεις όταν το δεις τελειωμένο το επεισόδιο είναι τελείως διαφορετικό. Είναι μία πάρα πολύ δυνατή παί��τρια την Δευτέρα» είπε χαρακτηριστικά στην Ζήνα Κουτσελίνη.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα: www.blindtastestar.gr ή να τηλεφωνούν στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top