Προαναγγέλλει… αποχωρήσεις από τα «Καλημερούδια» η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Δείτε πώς σχολίασε η παρουσιάστρια τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του πρωινού στο Mega

Προαναγγέλλει… αποχωρήσεις από τα «Καλημερούδια» η Ντορέττα Παπαδημητρίου

​Αποχωρήσεις και αλλαγές στα «Καλημερούδια» προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega, μίλησε για την γεύση που της άφησε ο πρώτος μήνας εκπομπής, ο οποίος όπως έχει ήδη γράψει το star.gr δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς, σημειώνοντας πολλά σκαμπανεβάσματα και χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

«Μου άφησε πάρα πολύ καλή γεύση. Είναι μια διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ. Κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο, κάνουμε πράγματα, αλλάζουμε πράγματα, βάζουμε ενότητες, βγά��ουμε ενότητες και πειραματιζόμαστε».

(Όλη η ομάδα της εκπομπής: Aριστερά η Μυριέλλα Σαββίδου, ο Βαγγέλης Χαριαόπουλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Κώστας Μαρτάκης, η Σοφία Μανωλάκου και η Τίνα Μεσσαροπούλου)

12113550_442796162579959_6318042615875874482_o.jpg
Γι΄αυτό και όπως αποκάλυψε «θα γίνουν διάφορα γιατί αλίμονο αν από τον πρώτο μήνα μια ολοκαίνουργια εκπομπή είχε κλείσει τους πειραματισμούς. Θα πειραματιζόμαστε αρκετά μέσα στη χρονιά, είναι ένας αγώνας που δεν τελειώνει. Δεν σταματάμε την προσπάθεια και προχωράμε».

Όσο για το αν βλέπει τα νούμερα της επόμενη μέρας;

«Φυσικά τα βλέπουμε τα νούμερα το πρωί, καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα, διορθώνουμε, χαιρόμαστε, δεν χαιρόμαστε, ξέρεις… Για μένα το κομμάτι νούμερα ακόμα, δεν είναι τόσο βαρύ μέσα μου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top