H Nαταλία Γερμανού αποκαλύπτει τι σχέση έχει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πώς σχολίασε την τηλεοπτική τους συνύπα��ξη

H Nαταλία Γερμανού αποκαλύπτει τι σχέση έχει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

​Ότι δεν στήριξε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την οποία μοιράστηκε τον καναπέ του «Μες Στην Καλή Χαρά», ξεκαθάρισε on air η Ναταλία Γερμανού!

«Η Κωνσταντίνα έχει αλλάξει… Αυτό το σφίξιμο και η άμυνα που είχε τότε, της έβγαινε σε επιθετικότητα. Δεν ήταν τότε γλυκά αμυντική, ήταν επιθετικά αμυντική, που το έχουν πολλοί άνθρωποι που είναι κλειστοί», είπε η Ναταλία, σχολιάζοντας στην εκπομπή της τη συνέντευξη στης Κωνσταντίνας στην Αννίτα Πάνια.

Οι δύο ξανθιές συνυπήρξαν το 2012, ενώ η Κωνσταντίνα ανέφερε πως στα πρώτα της βήματα την βοήθησαν ο Λάκης Λαζόπουλος και μία γυναίκα, την οποία δεν κατονόμασε.

«Αναρωτιέμαι γιατί δεν ανέφερε το όνομα της γυναίκας, είπε και μια γυναίκα. Από τις κατά καιρούς συνεντεύξεις που έχει δώσει η Κωνσταντίνα, θεωρώ ότι η γυναίκα ήταν η Ελένη. Νομίζω ότι η Ελένη την στήριξε πολύ τα πρώτα δύο χρόνια σίγουρα, τη βοήθησε πολύ και σε πάρα πολλούς τομείς. Και απλά μου φάνηκε παράξενο που δεν είπε το όνομα της… Εκτός, Κωνσταντίνα μου, αν εννοούσες εμένα, οπότε ντροπή μου», συνέχισε η Ναταλία.

Και κατέληξε: «δεν νομίζω πως την στήριξα. Εγώ απλά ήμουν η κεντρική παρουσιάστρια μιας εκπομπής της οποίας μέλος της ομάδας ήταν η Κωνσταντίνα. Αλλά το “τη στήριξα” είναι μεγάλη κουβέντα! Δεν σαμποτάρω ποτέ κανέναν, αλλά το να στηρίξεις κάποιον σημαίνει να είσαι δίπλα του, να τον βοηθάς, να πιείτε καφέ, αυτά τα πράγματα δεν τα έκανα και δεν μπορώ να πάρω το credit ενός πράγματος που δεν έχω κάνει».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ναταλία για την σχέση της με την Κωνσταντίνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top