Η μάχη «θερμαίνεται» σήμερα στο «Blind Taste»!

Τι θα ετοιμάσουν οι παίκτες του παιχνιδιού του Star, στις 16:30

Η μάχη «θερμαίνεται» ανάμεσα στους νέους παίκτες στο σημερινό «Blind Taste» του παιχνιδιού μαγειρικής με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που μεταδίδεται καθημερινά στις 16:30 στο Star.

H Ζωζώ, ο Βαλάντης, ο Γιώργος και η Ελένη θα μαγειρέψουν: «Τυρόπιτα με 3 τυριά και μαρμελάδα ντομάτας!»

ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ «BLIND TASTE»

Κάθε εβδομάδα, 4 διαγωνιζόμενοι συναγωνίζονται καθημερινά στη δημιουργία μιας κοινής συνταγής, που θα τους αναθέτει ο διακεκριμένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν το φαγητό και να διορθώνουν τη γεύση του ενώ το μαγειρεύουν.

Με την ολοκλήρωση του πιάτου οι διαγωνιζόμενοι μεταφέρονται στο χώρο γευσιγνωσίας, όπου με δεμένα τα μάτια, καλούνται να δοκιμάσουν όλα τα πιάτα και να τα βαθμολογήσουν από το 1 έως το 5. Γιατί μπορεί όλοι να εκτελού�� την ίδια συνταγή αλλά η γεύση και η επιτυχία διαφέρει από πιάτο σε πιάτο και εξαρτάται απόλυτα από τη σωστή εκτέλεση της συνταγής! Με την ολοκλήρωση της βαθμολογίας, οι παίκτες αποχωρίζονται το μαντήλι, με το οποίο είχαν δεμένα τα μάτια τους και έρχονται αντιμέτωποι με την…ωμή αλήθεια!

Στη συνέχεια, ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος δοκιμάζει και βαθμολογεί την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων.

Ο παίκτης που θα έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος κάθε εβδομ��δας είναι ο νικητής του χρηματικού επάθλου των 1.000 ευρώ και συνεχίζει να διαγωνίζεται με τρεις νέους συμπαίκτες για μία ακόμη εβδομάδα διεκδικώντας ακόμα 1.000 ευρώ!

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε πάρε μέρος στο «Blind Taste», τηλεφωνώντας στο 211 18 15 915 (αστική χρέωση) ή μέσω της ιστοσελίδας www.blindtastestar.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top