SMS στην Καινούργιου για να τα ξαναβρούν στέλνει ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Ο σύντροφος της έχει στεναχωρηθεί με την όλη κατάσταση-«Κάθετη» η παρουσιάστρια

SMS στην Καινούργιου για να τα ξαναβρούν στέλνει ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

​Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις ότι η οικογένεια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου δεν ήθελε την Κατερίνα Καινούργιου καλεσμένη στον γάμο της αδερφής του, Αφροδίτης, στη Βενετία, το φως της δημοσιότητας είδαν σήμερα νέες juicy λεπτομέρειες για τον χωρισμό της παρουσιάστριας από τον επιχειρηματία.

0186_KENOYRGIOY_STATHOKOSTOPOYLOS_9112014.jpg
Όπως ανέφερε η Σάσα Σταμάτη επικαλούμενη πληροφορίες από άτομα που είναι «κοντά» στην Κατερίνα Καινούργιου, μετά τη παραπάνω εξέλιξη ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος κάνει προσπάθειες να τα βρουν:

«Ο Βασίλης κάνει προ��πάθειες μέσω sms να τα ξαναβρούνε, γιατί έχει στεναχωρηθεί με την όλη κατάσταση. Η Κατερίνα τον αγαπάει αλλά είναι κάθετη, γιατί την έχει στεναχωρήσει η όλη ιστορία» προσθέτοντας πως πλέον η παρουσιάστρια έχει μετακομίσει «στην Κηφισιά μόνη της, σε ένα από τα διαμερίσματα που έχει η οικογένεια της!»

2914_KATERINA_KENOYRGIOY_VASILIS_STATHOKOSTOPOYLOS_2792013.jpg
Πώς τα σχολίασε τα παραπάνω ο Γιώργος Λιάγκας;

«Εγώ που έκανα ζάπινγκ και την είδα, μια χαρά τούμπανο την βλέπω. Η Καινούργιου βιώνει τον χωρισμό της εξωστρεφώς και όχι εσωστρεφώς! Αυτή είναι κάθετη, ενώ ο Βασίλης την θέλει οριζόντια. Αυτή είναι η διαφορά!»

5310_KATERINA_KENOYRGIOY_VASILIS_STATHOKOSTOPOYLOS_1392015.jpg
«Όταν είσαι τρία χρόνια με μια κοπέλα, εάν δεν την πας στον γάμο της αδερφής σου, καλύτερα να το τελειώνεις. Και γι’ αυτήν και για εσένα. Τόσα ωραία κορίτσια και αγόρια υπάρχουν! Είμαι κάθετη» συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

8353_STATHOKOSTOPOYLOS_KENOYRGIOY_762014.jpg
Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας απευθυνόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου έκανε και την… πρόβλεψη του για την έκβαση της σχέσης τους:

«Εγώ πιστεύω Κατερίνα μου ότι αυτή η ιστορία δεν έχει τελειώσει. Έχει λίγο λίπος ακόμα. Θα χωρίσετε οριστικά κάποια στιγμή, αλλά δεν είναι τώρα η στιγμή!»

8409_STATHOKOSTOPOYLOS_KENOYRGIOY_762014.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top