«Killer Elite» με τον Τζέισον Στέιθαμ απόψε στο Star!

Θρίλερ που κόβει την ανάσα, στις 21:00

«Killer Elite» με τον Τζέισον Στέιθαμ απόψε στο Star!

​Σε ένα ανθρωποκυνηγητό από το Μεξικό μέχρι το Παρίσι και από την Αυστραλία μέχρι το Λονδίνο, επιδίδεται απόψε, στις 21:00, στο Star, ο Τζέισον Στέιθαμ, πρωταγωνιστώντας στο θρίλερ «Killer Elite»!

Ο Ντάνι, ένας από τους πιο ικανούς ειδικούς πράκτορες στον κόσμο, αποφασίζει να εγκαταλείψει την παλιά του ζωή και τις συνήθειες του και να κάνει μια νέα αρχή στην Αυστραλία, κοντά στην αγαπημένη του, Αν. Τα σχέδιά του, όμως, ανα��ρέπονται όταν ο πρώην μέντορας και συνεργάτης του, Χάντερ, πέφτει θύμα απαγωγής.

Ο Ντάνι και η ομάδα του θα πρέπει να διεισδύσουν στην πιο σκληροτράχηλη βρετανική στρατιωτική μονάδα και να αντιμετωπίσουν μια ομάδα πρώην στρατιωτών και νυν εκτελεστών, που ακούει στο όνομα «Feather Men», με αρχηγό τον Σπάικ.

Το ανθρωποκυνηγητό, η αγωνία και η καταιγιστική δράση θα ταξιδέψουν από το Μεξικό μέχρι το Παρίσι, από την Αυστραλία μέχρι το Λονδίνο και από το Ομάν μέχρι την Ουαλία, έως την τελική κατά μέτωπο αναμέτρηση…

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Γκάρι ΜακΚέντρι, είναι βασισμένη στο best seller του Σερ Ράνολφ Φάινς «The Feather Men» και, σύμφωνα με τον συγγραφέα, πρόκειται για μια αληθινή ιστορία.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Τζέισον Στέιθαμ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κλάιβ Όουεν και Ιβόν Στραχόβσκι.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top