Η ελληνική ταινία «Θα σε κάνω βασίλισσα» ΑΠΟΨΕ στο Star

Συντονιστείτε στις 21:00

Η ελληνική ταινία «Θα σε κάνω βασίλισσα» ΑΠΟΨΕ στο Star

Στις ελληνικές ταινίες λέμε Star για αυτό στις 21:00 μην χάσετε την ταινία «Θα σε κάνω βασίλισσα» με τους Θανάση Βέγγο και Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Ο Αντώνης είναι ένας απερίγραπτα τσιγκούνης εργολάβος οικοδομών. Προσπαθεί να μαζέψει χρήματα από όποια ευκαιρία του δίνεται. Έτσι, παρόλο που είναι αρκετά ευκατάστατος, προτιμά να ζουν με τη σύζυγό του Ελένη σε ένα παλιό και ετοιμόρροπο σπίτι, παρά να μετακομίσουν σε μία σύγχρονη κατοικία, που κατασκευάζει.

Εξάλλου, πληρώνει τους εργάτες του πάντα μετά από εξαντλητικά παζάρια και δεν διστάζει να πουλήσει ακόμα και το αυτοκίνητο της γυναίκας του. Η Ελένη έχει αγανακτήσει από τη συμπεριφορά του και από το γεγονός πως την έχει αναγκάσει να γράψει ψέματα στον θείο της στην Αμερική πως είναι χήρα για να της στέλνει λεφτά. Αψηφώντας τα παράπονα της γυναίκας του, ο Αντώνης συνεχίζει την οικονομική αφαίμαξη μέχρι τη στιγμή, που ο θείος Πιτ από την Αμερική, αποφασίζει να τους επισκεφθεί. Τότε, ο Αντώνης υποχρεώνεται να μεταμφιεστεί και να υποδυθεί τον ενοικιαστή στο σπίτι της Ελένης.

Ο θείος, βλέποντας πως ζει η όμορφη ανηψιά του, αποφασίζει να την αποκαταστήσει και τη συστήνει στον φίλο του Μπιλ, που ενδιαφέρεται. Τελικά, ο Αντώνης δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αποκαλύψει την αλήθεια στον θείο και να δεσμευτεί πως θα αλλάξει χαρακτήρα και προτεραιότητες…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top