Μενεγάκη σε Χρυσικοπούλου: «γιατί δεν κάθεσαι; Φοβάσαι μήπως μείνεις έγκυος;»

Επέστρεψε στο πλατό της Ελένης η περσινή της πανελίστρια

Μενεγάκη σε Χρυσικοπούλου: «γιατί δεν κάθεσαι; Φοβάσαι μήπως μείνεις έγκυος;»

​Στον «τόπο του εγκλήματος», το πλατό της Ελένης Μενεγάκη, επέστρεψε την Παρασκευή η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και, μάλιστα, με υπονοούμενα για νέα εγκυμοσύνη!

Μία ημέρα μετά την έτερη πρώην πανελίστρια, την Αντωνία Καλλιμούκου, με την οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, η συγκίνηση πήγε «σύννεφο», μπήκε στο πλατό η Ελιάνα, που αποχώρησε από τον Alpha και πήγε στην εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού, στο Mega.

«Κακούργα! Στα γενέθλια έφερες την Αντωνία, εμένα μ’ έχεις ριγμένη!», ήταν τα πρώτα λόγια της δημοσιογράφου, με την Ελένη να δικαιολογείται, λέγοντας πως… ήθελαν να την φέρουν την ημέρα που λείπει ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για το φεστιβάλ κινηματογράφου.

Μιας και το σκηνικό έχει αλλάξει σε σχέ��η με πέρυσι, η πρώην πανελίστρια έψαχνε πού να καθίσει και, όταν η παρουσιάστρια της πρότεινε την δική της θέση, ήρθαν τα... υπονοούμενα: «γιατί δεν κάθεσαι; Φοβάσαι μήπως μείνεις έγκυος; Άμα θέλεις κάτσε!», είπε η Ελένη και η Ελιάνα απάντησε όλο νόημα: «θα έρθω την Άνοιξη. Δεν κάθομαι τώρα, φοβάμαι»!

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν Μενεγάκη - Χρυσικοπούλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top