«Ο Υποκινητής» σε Α' τηλεοπτική προβολή ΑΠΟΨΕ στο Star

Συντονιστείτε στις 22:00

«Ο Υποκινητής» σε Α

Απόψε συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται σε Α' τηλεοπτική προβολή η περιπέτεια «Ο Υποκινητής» (2006) με τους Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κλάιβ Όουεν, Τζόντι Φόστερ, Κρίστοφερ Πλάμερ και Γουίλεμ Νταφόε.

Ένα φαινομενικά ήρεμο πρωινό, ένα φορτηγάκι με τέσσερις επιβάτες σταματά έξω από το κεντρικό υποκατάστημα μιας από τις μεγαλύτερες τράπεζες του Μανχάταν. Τα τέσσερα άτομα μπαίνουν στην τράπεζα και με αστραπιαίες κινήσεις θέτουν εκτός λειτουργίας το σύστημα παρακολούθησης και εκτός μάχης τους φύλακες.

INSIDE MAN (1).jpg
Οι άτυχοι πελάτες και το προσωπικό οδηγούνται στο υπόγειο, όπου υποχρεώνονται να φορέσουν φόρμες ίδιες με εκείνες των ληστών.

Παράλληλα, συναγερμός σημαίνει στην αστυνομία, που στέλνει επί τόπου τον έμπειρο διαπραγματευτή Κιθ Φρέιζερ και πολλές ακόμη δυνάμεις. Όπως είναι φυσικό, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της ληστείας δείχνει και ο πρόεδρος της τράπεζας, που αναθέτει στη μεσίτρια Μάντλιν Γουάιτ φροντίσει για τη διασφάλιση των συμφερόντων του.

Τελικά πρόκειται για την τέλεια ληστεία τράπεζας ή κάποιος θέλει να παραπλανήσει κάποιον; Και ενώ οι ληστές παίζουν τη γάτα με το ποντίκι με τον Φρέιζερ, αλλάζοντας εκ περιτροπής ρόλους, η εμπλοκή της Μάντλιν, θα κάνει ακόμα ��ιο ασταθή την όλη κατάσταση, καθώς επεμβαίνει καταλυτικά, χωρίς όμως να αποκαλύπτει σε κανέναν τα πραγματικά συμφέροντά της...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top