Το μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου για το γιο του Φώτη Σεργουλόπουλου!

Πώς σχολίασε τη συνέντευξη του φίλου και συνεργάτη της στον Λιάγκα

Το μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου για το γιο του Φώτη Σεργουλόπουλου!

Με λίγα λόγια στο Facebook, για το γιο του Φώτη Σεργουλόπουλου, σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου τη συνέντευξη του φίλου και συνεργάτη της στην εκπομπή «Το Πρωινό», την Τετάρτη, όπου ο Φώτης ζήτησε εξηγήσεις από τον Γιώργο Λιάγκα για τα σχόλια που είχε κάνει όταν έγινε πατέρας!

«Δεν έχω έρθει δύο χρόνια στην εκπομπή, με πείραξε πάρα πολύ, νομίζω ότι με προσέβαλες! Αναρωτήθηκες αν θα μεγαλώσει φυσιολογικά το παιδί μου, κάτι που δεν θα έκανες σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ενός παιδιού που γεννιέται. Με πείραξε γιατί κατ' επέκταση θεωρείς και μη φυσιολογική και τη δική μου ζωή. Δηλαδή θεωρείς ότι ένα παιδί δεν θα μεγαλώσει φυσιολογικά γιατί ο πατέρας του δεν έχει μια φυσιολογική ζωή», είπε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής του Star, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχθηκε το λάθος του.

Η συνέντευξη του Φώτη έγινε θέμα συζήτησης στα social media, με τους χρήστες του Ίντερνετ να επαινούν τον οικοδεσπότη του «ΦΜ Live», ενώ η Μαρία Μπακοδήμου, που είναι και νονά του μικρού Γιώργου, έγραψε στο Facebook: «ξέρω παιδιά που δεν καμαρώνουν για τον γονιό τους. Το βαφτιστήρι μου όμως θα έχει κάθε λόγο να είναι περήφανο για τον σπουδαίο πατέρα του!».

bacodimou1.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top